Inschrijving Huisartsbeurs 2018 is geopend

 
Inschrijving Huisartsbeurs 2018 is geopend
Op maandag 6 november is de inschrijving voor de LHV Huisartsbeurs 2018 geopend. De eerste 700 aanmeldingen zijn al binnen en we zien al enkele workshops vollopen. Komt u ook naar de beurs? Wacht u dan niet te lang met inschrijven. En neem uw collega-huisartsen en personeel mee!

De Huisartsbeurs is het tweejaarlijks evenement van de LHV voor iedereen die in de huisartsenzorg werkt. Deelname is gratis en geaccrediteerd, voor huisartsen én hun ondersteunend personeel.

Escape rooms zijn volgeboekt

Aankomende editie bieden we een teamactiviteit aan: twee escape rooms in huisartsenstijl. Een populaire bezigheid, zo blijkt, want binnen een dag waren alle beschikbare plekken volgeboekt. We gaan nu kijken of we extra ruimte kunnen creëren op de beurs, zodat nog meer praktijkteams met elkaar een escape room kunnen doen. Houdt u daarvoor de website van de Huisartsbeurs in de gaten.

Gevarieerd aanbod

Gelukkig zijn er nog genoeg andere dingen te doen op de beurs. In het inhoudelijk programma komen uiteenlopende onderwerpen aan bod. Zoals een lezing door huisarts Floris van den Berg over medische zorg in extreme gebieden. En een inspirerend betoog van filosoof en docent medische ethiek Menno de Bree over "waarom je niet ambitieus moet zijn”. Met workshops over onderwerpen als suïcidepreventie, werken in het buitenland, eHealth, praktijkoverdracht, communiceren met laaggeletterden, materiële controle en echografie. En nog 100 andere workshops en lezingen. Daarnaast is er op de beursvloer ook nog van alles te beleven.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op www.huisartsbeurs.nl. Om te zorgen dat u zich veilig en betrouwbaar kunt inschrijven, werkt dat in een aantal stappen:

  1. U registreert zich eerst op de website www.huisartsbeurs.nl.
  2. Dan maakt u via een verificatiemail een account aan.
  3. Vervolgens kunt u dan een keuze maken uit het aanbod aan lezingen, workshops en skills die voor u beschikbaar zijn (afhankelijk van uw functie en van de nog beschikbare plekken). U vindt daar een korte beschrijving van elke lezing en workshop.
  4. Daarna kunt u uw inschrijving afronden.