Aanvraag inlogcode voor praktijkmanager

 
De besloten informatie op de website van de LHV is exclusief voor onze leden. In sommige gevallen kunt u, als praktijkhouder, een inlogcode aanvragen voor uw praktijkmanager. Uw praktijkmanager krijgt dan toegang tot het besloten gedeelte van de website en ontvangt wekelijks de nieuwsbrief. Met deze inlogcode kan uw praktijkmanager ook vacatures plaatsen op de vacaturebank en de RI&E invullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden, maar er gelden wel de volgende voorwaarden:
  1. U, als praktijkhouder van een huisartsenpraktijk, dient lid te zijn van de LHV. De inlogcode voor uw praktijkmanager vervalt automatisch bij beëindiging van uw lidmaatschap.
  2. U kunt voor maximaal één persoon, die werkzaam is als praktijkmanager binnen uw praktijk, een inlogcode aanvragen.
  3. Per praktijkmanager kan er maar één account aangevraagd worden. Ook als de praktijkmanager voor verschillende praktijken werkzaam is.
  4. De inlogcode is verbonden aan de functie van de praktijkmanager binnen uw praktijk en vervalt als uw praktijkmanager van werkgever verandert.
  5. De inlogcode heeft een geldigheid van een jaar. Voordat deze termijn afloopt, ontvangt u de vraag of de praktijkmanager nog bij u werkzaam is; bij bevestiging wordt de inlogcode voor een jaar verlengd.

Naar het aanvraagformulier  (alleen voor leden)