Pers

Laatst bijgewerkt: 14/04/2021 - 09:55
Pagina voor pers
Op deze perspagina vindt u het laatste nieuws van de LHV, een overzicht van LHV in de media en contactgegevens van de persvoorlichters. Kijk hieronder voor meer informatie.
 

Wil de LHV een enquête, bericht, evenement bij leden onder de aandacht brengen?

De LHV ontvangt zeer regelmatig verzoeken van externen om uiteenlopende vormen van informatie op onze website te plaatsen en/of via de andere communicatiekanalen van de LHV onder de aandacht van huisartsen te brengen. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om brieven, onderzoeken/enquêtes, producten en scholing die interessant kunnen zijn voor huisartsen.

Ons beleid is dat wij de LHV-communicatiekanalen hiervoor niet beschikbaar stellen. Tenzij de LHV een duidelijke relatie heeft met het onderwerp en/of betrokken is (geweest) bij de totstandkoming van een dergelijke brief, enquête, product of scholing.

Hier vindt u meer informatie over promotionele acties (advertenties, inserts) in De Dokter, het blad dat alle LHV-leden 7 keer per jaar ontvangen.

LHV op Twitter

 

Persvoorlichting

Telefoon: 06 - 25 51 99 68

Let op: dit nummer is niet bestemd voor tekstberichten!
Tekstberichten worden niet uitgelezen, laat een voicemail achter.

Persvoorlichters:
Judith van Empel LHV-persvoorlichter Judith van Empel Marieke ten Dam LHV-persvoorlichter Marieke ten Dam
Luuk Elzinga Luuk Elzinga, persvoorlichter LHV Monique Roedoe LHV-persvoorlichter Monique Roedoe

Mocht u ons niet direct aan de lijn krijgen; wij reageren, ook buiten kantooruren, zo snel mogelijk op uw persvraag. Laat u in dit geval een voicemail-bericht achter.

LHV in de media

LHV in de mediaBenieuwd in welke media de LHV aan bod is gekomen? Bekijk het overzicht LHV in de media.

 

Tijdschriftartikelen