5 jaar LHV Academie. Wie jarig is trakteert: 3x gratis cursus

 
5 jaar LHV Academie. Wie jarig is trakteert: 3x gratis cursus
Een gratis cursus voor de snelle beslisser, dat is wat de LHV Academie huisartsen aanbiedt in het kader van het 5-jarig jubileum. Het gaat om 3 pilotcursussen uit het nieuwe aanbod van de Academie, die eind september en begin oktober op de planning staan. De cursussen zijn geaccrediteerd met 3 punten. De 3 cursussen verschillen sterk per thema en zijn alleen deze keer gratis. Vol = vol. Nieuwsgierig?

Update: aanmelden voor deze gratis cursussen is niet meer mogelijk. Als lid van de LHV kunt u zich wel met korting aanmelden voor andere cursussen. Bekijk het totale aanbod van de LHV Academie.

Regie op uw financiën-praktijk en privé

De LHV Academie biedt u, in samenwerking met de SPH, deze cursus aan op 25 september in Utrecht van 16:00 – 20:00 uur in Domus Medica. Als u zich nu aanmeldt, dan neemt u gratis deel en ontvangt u 3 accreditatiepunten. U krijgt dan antwoord op bij de SPH veelgestelde vragen rond onderwerpen zoals:

  • Hoe kan ik verzekeringen en vermogen het beste met elkaar combineren?
  • Is het verstandig om schulden juist wel of juist niet af te lossen?
  • Is mijn praktijkpand wel mijn pensioenvoorziening?
  • Hoe houd ik rekening met fiscale claims of word ik (bij staking) hierdoor verrast?

In welke fase u zich ook bevindt, deze cursus biedt concrete handvatten, waarmee u uw eigen situatie kan beoordelen en het gesprek kan aangaan met een adviseur om de regie op uw financiën te pakken.

Meer informatie of aanmelden

Juridische grenzen van de POH-GGZ (samenwerking in de praktijk)

De LHV Academie biedt deze cursus aan op 27 september in Utrecht van 16:00 – 20:00 uur in Schola medica. Als u zich nu aanmeldt, dan neemt u gratis deel en ontvangt u 3 accreditatiepunten. U krijgt dan antwoord op veelgestelde vragen rond de samenwerking met de POH-GGZ in de praktijk. Deze cursus kunt u samen met uw eigen POH-GGZ volgen.

Als huisarts geeft u samen met de POH-GGZ invulling aan de ggz in uw praktijk. De huisarts is daarbij verantwoordelijk voor de kwaliteit en het handelen van de POH-GGZ. Deze cursus gaat in op vragen rond de verschillende aspecten van de samenwerking. U gaat direct concreet aan de slag!

Meer informatie of aanmelden

De vitale huisarts

De LHV Academie biedt u, in samenwerking met de VvAA, deze cursus aan op 11 oktober in Utrecht van 16:00 – 20:00 uur in Schola Medica. Als u zich nu aanmeldt, dan neemt u gratis deel en ontvangt u 3 accreditatiepunten.

Helaas zijn er veel zorgverleners die last hebben van stress en burn-out klachten. Een beetje stress kan helpen het beste uit uzelf te halen, zolang er maar voldoende energiebronnen tegenover staan. Bij het ontbreken daarvan gaat het vaak mis. Dat voorkomt u door goed voor uzelf te zorgen. Zelfkennis is daarvoor cruciaal.

Tijdens deze cursus krijgt u inspiratie over hoe u uzelf kunt coachen op basis van wetenschappelijke kennis uit het Job Demands en Resources model (Schaufeli). U maakt kennis met GRIP, een online zelfcoachingstool voor zorgprofessionals. Bij de cursus is naast de trainer een collega huisarts aanwezig die ervaringen met u deelt. Maakt u tijd vrij voor uw vitaliteit?

Meer informatie of aanmelden

Beslis snel en neem deel aan deze gratis cursussen. Vol = vol. De cursussen zijn nieuw in het aanbod. Net als alle (startende) cursussen hechten we veel waarde aan uw beoordeling. Heeft u vragen bel, dan 030 – 28 23 700.

In de volgende editie van De Dokter leest u meer over het 5-jarig bestaan van de Academie.