Arbeidsmarktcampagne voor de huisartsenzorg: In de praktijk

 
Arbeidsmarktcampagne voor de huisartsenzorg: In de praktijk
Om jongeren in opleiding te attenderen op hoe leuk het is om te werken in de huisartsenzorg is de nieuwe SSFH arbeidsmarktcampagne gestart. De LHV is aangesloten bij het SSFH en zo medeorganisator van deze campagne die zich richt op jongeren die een zorg gerichte opleiding volgen en nu kunnen kiezen voor de huisartsenzorg.

De online campagne mijnbaanindepraktijk.nl heeft als doel om jongeren kennis te laten maken met de verschillende banen in de huisartsenzorg. Met unieke persoonlijke portretten van doktersassistentes, praktijkondersteuners en triagisten krijgen jongeren een beeld van wat de huisartsenzorg inhoudt en zo leuk maakt. 

De campagne benadrukt de unieke en leuke kanten van het vak zoals de persoonlijke interactie met de patiënt, het persoonlijke en het teamwork. Ook de regelmatige werktijden en de verschillende ontwikkelmogelijkheden worden belicht. 

De campagne wordt ingezet via diverse online kanalen zoals YouTube, Facebook en Instagram. Alles komt samen op het platform: mijnbaanindepraktijk.nl. Delen van de uitingen door u en uw team vergroot het bereik en het succes van deze arbeidsmarktcampagne!