Bijeenkomst over 2018 gemist? Neem deel aan het webinar

 
Bijeenkomst over 2018 gemist? Neem deel aan het webinar
Heeft u de bijeenkomsten over veranderingen in beleid en bekostiging in 2018 gemist? Geen nood. De LHV organiseert een webinar op dinsdag 31 oktober. Gratis voor LHV-leden en geaccrediteerd.

Wat staat u als huisarts in 2018 te wachten? Wat zijn de nieuwe tarieven? Wat gaat er gebeuren met doelmatig voorschrijven? Hoe werkt het nieuwe Organisatie en Infrastructuur en wat betekent het voor uw praktijkvoering? De LHV-experts praten u bij tijdens een online sessie van 1 uur over de stappen die komend jaar worden gezet.

Webinar

Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 31 oktober om 19:30 uur en duurt ongeveer een uur. U heeft ruimschoots de tijd om vragen te stellen via een chatfunctie. Het is de eerste keer dat de LHV een webinar over dit onderwerp organiseert. Indien er veel animo voor is, dan nemen wij dit mee bij de organisatie van de regiobijeenkomsten in 2018.

Inschrijven

Aanmelden voor het webinar kan tot en met vrijdag 27 oktober. U dient u zich eenmalig te registreren en heeft daarvoor uw LHV-nummertip en uw BIG-nummer nodig.

Meer informatie en inschrijven

Meer weten over wat er in 2018 wijzigt? Bekijk het dossier