Conferentie Woudschoten: ontvang de resultaten direct na afloop

 
Conferentie Woudschoten: ontvang de resultaten direct na afloop
Waar staan huisartsen voor, wat zijn de kernwaarden en kerntaken van het huisartsenvak? Op 21 januari 2019 vindt in conferentiecentrum Woudschoten (Zeist) het congres plaats over de toekomst huisartsenzorg. Op die dag worden de resultaten gepresenteerd van het traject om tot de herijkte kernwaarden en kerntaken te komen.

Meer over de toekomst huisartsenzorg.

Voor iedereen die niet bij de conferentie zelf aanwezig kan zijn en graag na afloop de uitkomsten wil ontvangen, is op 21 januari een team van redacteuren en een fotograaf aanwezig op Woudschoten. Zij doen ter plekke verslag van de dag en verwerken dit in een e-magazine. Op het einde van de dag staat dit alles online.

Wilt u dit e-magazine ook ontvangen? Vul dan uw naam en e-mailadres in via deze link. U krijgt het e-magazine meteen toegestuurd op maandagavond 21 januari.

Over Toekomst Huisartsenzorg

Het project Toekomst Huisartsenzorg is een gezamenlijk initiatief van huisartsenorganisaties NHG, LHV, InEen, HRMO, LOVAH, IOH, LHOV en VPHuisartsen. Heeft u nog vragen/opmerkingen, neem dan contact op via a.klabbers@nhg.org.