De Dokter: volgende week op uw mat, nu al een sneak preview

 
Waarnemend huisarts Femke van Gennip las alvast het februarinummer van De Dokter. Deze editie ligt donderdag 11 februari bij alle leden op de mat.

Femke van Gennip“Met de tips in het artikel ‘Organiseer jezelf, organiseer je praktijk’ kan ik wel wat. Als huisarts in opleiding word je nog een beetje uit de drukte gehouden, maar als vaste waarnemer sta je er middenin. Een rustmoment plannen blijft moeilijk. Als ik hapsnap achter het stuur in mijn auto m’n boterham opeet, denk ik: niet goed bezig… Gelukkig kan ik me na het werk goed opladen met tennissen en hardlopen. En ’s zomers elke dag op de fiets naar de praktijk, van Soest naar Zeist.

LHV-bestuurder Carin Littooij is mijn opleider geweest. Extra leuk dus om een artikel aan te treffen waarin Carin spreekt over het aanbod huisartsgeneeskundige zorg. Waar ben je als huisarts precies verantwoordelijk voor?

En goed om er in dit nummer nog eens aan herinnerd te worden waarom we eigenlijk triageren.”

Ook in deze editie van De Dokter:

  • Samen anticiperen bij palliatieve thuiszorg
  • Terugblik op uitspraak rechter over ACM
  • Kritisch gesprek over ouderenzorg met Luc Bonneux
  • Vijf vragen over de nieuwe klachtenwet

Wilt u de volgende editie van De Dokter lezen en van commentaar voorzien? Mail dan naar dedokter@lhv.nl onder vermelding van Quickscan.