De LHV zoekt 2 nieuwe bestuursleden

 
De LHV zoekt 2 nieuwe bestuursleden
Heeft u een duidelijke visie op het vak en interesse voor vernieuwingen in de huisartsenzorg? Wilt u een actieve bijdrage leveren aan de toekomstbestendigheid van het huisartsenvak en onze vereniging? Weet u wat er speelt in de beroepsgroep en kunt u inspireren en verbinden? Dan bent u misschien wel de huisarts-bestuurder die wij zoeken. De LHV zoekt per november twee nieuwe leden voor het landelijk bestuur, voor twee dagen per week, grotendeels flexibel in te vullen.

Divers en representatief

Het landelijk bestuur van de LHV bestaat uit een voorzitter en een aantal huisarts-leden met ieder eigen aandachtsgebieden. Uit recent onderzoek van de LHV onder huisartsen blijkt duidelijk dat huisartsen het ideaal delen van een vertrouwensband met patiënten in een overzichtelijke praktijk. Tegelijk hebben zij in verschillende fasen van hun loopbaan specifieke wensen en behoeften. Wij streven naar een divers en representatief bestuur, een goede afspiegeling van onze achterban. Iedereen – jong of al wat ouder, in elke fase van zijn of haar loopbaan en in elke werkvorm van het huisartsenvak – die gemotiveerd is om deel uit te maken van het LHV-bestuur en aan het onderstaande profiel voldoet, nodigen wij dan ook van harte uit om te solliciteren.

Profiel

Als lid van het landelijk bestuur van de LHV:

  • heeft u een duidelijke visie op het vak en wilt u actief bijdragen aan de toekomstbestendigheid van het vak en de vereniging;
  • heeft u interesse voor vernieuwingen in de (huisartsen)zorg;
  • heeft u bestuurderskwaliteiten en bij voorkeur ook ervaring als bestuurder
  • weet u wat er speelt en kunt u verbinden en inspireren.

Meer details in de uitgebreide vacature.

Solliciteren

Wilt u solliciteren? Stuur dan vóór 10 augustus uw motivatie en cv per mail naar vacaturebestuurslid@lhv.nl. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen via dit emailadres, zodat een van onze bestuursleden u desgewenst meer kan vertellen.

BijlageGrootte
PDF-pictogram Vacature bestuurslid LHV92.87 KB