Voor een gezonde huisartsenzorg
 

Discussieer mee over samenwerking in de wijk

 
 
Discussieer mee over samenwerking in de wijk
Op woensdag 19 april van 13.00 tot 17.00 uur zijn nog enkele plaatsen vrij voor huisartsen bij de conferentie ‘Focus en reflectie op samenwerking in de wijk’. Namens de LHV nodigen wij u van harte uit naar deze middagconferentie te komen en mee te discussiëren over het versterken en borgen van bestaande en nieuwe samenwerkingsverbanden in de wijk.

Het langer thuis wonen met een complexere zorgvraag, vraagt om meer samenhang in zorg en welzijn. Door versterking en verbinding van de samenwerking in de driehoek eerstelijnszorg (huisarts, paramedici en farmacie), wijkverpleging en het sociale domein kan deze ontwikkeling worden versterkt.

Tijdens de middagconferentie presenteren samenwerkingsinitiatieven uit verschillende hoeken van het land wat hun samenwerking oplevert en wat ze een stap verder gaat helpen. U discussieert mee over wat bestaande en nieuwe samenwerkingsverbanden kan versterken en borgen. De initiërende koepels en deelnemers bespreken de gezamenlijke thema’s die belangrijk zijn om de samenwerking in de wijk verder te ondersteunen.

Wanneer en waar

De middagconferentie is op woensdag 19 april 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur (met optionele inlooplunch vanaf 12.00 uur) bij het Kontakt der Kontinenten aan de Amersfoortsestraat 20 te Soesterberg.

Voor wie

De middagconferentie is voor professionals, zorgverleners, beleidsmakers, vertegenwoordigers en bestuurders van patiëntenorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars en aanbieders.

Organisatie

De partijen uit het bestuurlijk akkoord eerste lijn (LHV, ZN, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN, InEen, KNGF, KNMP, VWS) organiseren samen met VNG en Actiz deze middagconferentie.

Meer informatie en aanmelden