Eigen praktijk starten? Gebruik de Checklist praktijkstart

 
Eigen praktijk starten? Gebruik de Checklist praktijkstart
Precies weten wat u wanneer moet doen als aankomend praktijkhouder? Met de nieuwe Checklist praktijkstart helpt de LHV u op weg. De checklist maakt in één oogopslag duidelijk wat u 12, 6, en 3 maanden voor uw start moet doen. Daarnaast kunt u de online planner gebruiken, waarmee u op belangrijke momenten een e-mail met actiepunten ontvangt.

Wanneer u een praktijk start of overneemt, dan komt er heel wat op u af. U wilt natuurlijk op tijd de juiste stappen zetten. Of het nu gaat om het maken van een financieel plan, contact met de zorgverzekeraar, het organiseren van de ANW-zorg of het juridisch toetsen van contracten. In de checklist ziet u waar u per fase van de voorbereiding aan moet denken en waar de LHV u bij kan helpen.

Online planner

Bij deze checklist hoort een handige online planner. Deze helpt u op tijd de stappen te zetten die nodig zijn om succesvol uw nieuwe praktijk te starten. Hoe het werkt? U voert in de online planner een aantal gegevens in, zoals de startdatum en de soort praktijk die u overneemt of gaat starten.

Op verschillende actiemomenten 12, 6 en 3 maanden voor de start ontvangt u een e-mail met daarin de actiepunten waar u op dat moment mee aan de slag moet. Inclusief alle informatie die u daarvoor nodig heeft.

Alleen voor leden

De Checklist praktijkstart en de bijbehorende online plannner zijn alleen beschikbaar als u lid bent van de LHV. Meer over de voordelen van het LHV-lidmaatschap.

Download de checklist