Handboek over praktijkstart vernieuwd

 
Wilt u een eigen praktijk beginnen? Dan zult u merken dat er veel op u afkomt. De LHV heeft hiervoor het Handboek ‘Een eigen praktijk’ ontwikkeld. Het handboek is deze maand geactualiseerd en biedt u veel praktische informatie voor de voorbereiding en start van een eigen praktijk. Wat kunt u verwachten van het handboek over praktijkstart?

Nieuwe editie van het handboek Een eigen praktijk U merkt dat er aan u als huisarts steeds meer eigen worden gesteld. Niet alleen als zorgverlener, maar ook als ondernemer en werkgever. Denk aan zaken als accreditatie, ga ik bij de zorggroep of niet, hoe werken beoordelingsgesprekken, met welke partijen kan ik samenwerken. In het handboek komen de ervaringen van individuele huisartsen, experts op verschillende terreinen en de LHV samen.

Het handboek:

  • biedt relevante informatie van A tot Z
  • is te gebruiken als naslagwerk
  • bevat 'to-do'-lijsten

Het Handboek ‘Een eigen praktijk’ staat verder vol praktische tips en verwijzingen naar actuele informatie op HAweb, de website van de LHV en andere bronnen.

Verkrijgbaar

Als u deelneemt aan de cursus Praktijkstart krijgt u het boek ter voorbereiding gratis thuisgestuurd. Tijdens de cursus diepen we samen op een interactieve wijze diverse onderdelen uit. Het boek is voor € 25,99 ook los te koop via de webshop van uitgever BSL.

Bestel Handboek 'Een eigen praktijk'