HAweb binnenkort vernieuwd

Tussen 4 en 10 mei is HAweb beperkt te gebruiken
 
Op woensdag 10 mei presenteren de LHV en het NHG u het vernieuwde HAweb, dat overzichtelijker en gemakkelijker is in het gebruik. In dit bericht leest u over enkele praktische zaken.

Twee huisartsen en een doktersassistente proberen het nieuwe HAweb uitWe hebben enkele dagen nodig om te zorgen dat we alle informatie van de oude naar de nieuwe versie goed overzetten. Daardoor kunt u tussen 4 en 10 mei geen aanpassingen doen op HAweb. U kunt wel alles wat nu op HAweb staat, bekijken en downloaden. Op woensdag 10 mei gaat de nieuwe versie van HAweb live. Vanaf dat moment kunt u HAweb weer volledig gebruiken. Wij houden u via de mail op de hoogte over de planning en details.

In het kort

HAweb blijft hét online netwerk om met uw collega-huisartsen in het hele land kennis uit te wisselen en om online samen te werken in groepen. Op een aantal onderdelen vinden er grote veranderingen plaats, zoals het dashboard en de vacatures. Ook komen er een aantal nieuwe mogelijkheden bij.

Meer informatie

Wilt u weten wat de veranderingen precies voor u betekenen? Bekijk dan de veelgestelde vragen op HAweb of neem contact op via helpdesk@haweb.nl.