Huisartsbeurs 2018: nieuwe sessie over ANW, schrijf snel in

 
Huisartsbeurs 2018: nieuwe sessie over ANW, schrijf snel in
Tijdens de Huisartsbeurs op zaterdag 7 april 2018 kunt u uw kennis over de ANW-zorg testen en kunt u meediscussiëren over de toekomst van de ANW-zorg. In dit bericht meer over de Huisartsbeurs en informatie over hoe u gratis kunt inschrijven.

In het hele land zetten huisartsen en huisartsenposten zich in voor een lagere werkdruk en meer werkplezier. Tegelijkertijd is er discussie over triage, over mentaliteit van patiënten, over spoedzorg versus wenszorg. Tijdens de Huisartsbeurs behandelen we feiten en fictie en gaan we met elkaar de discussie aan over de toekomst van de ANW-zorg.

Inschrijven voor deze en andere workshops kan via www.huisartsbeurs.nl. Zo is er een uitgebreid workshopaanbod en zijn er lezingen van bijvoorbeeld Olympisch kampioen Maarten van der Weijden en van bijzonder hoogleraar Maria van den Muijsenbergh.

Stel uw programma samen... en schrijf gratis in

Benieuwd wat er nog meer te doen is op de Huisartsbeurs? Via www.huisartsbeurs.nl kunt u uw persoonlijke programma samenstellen. U geeft aan wat uw beroep is, daarna worden de bijpassende onderdelen uit het programma voor u geselecteerd. Het personeel uit uw praktijk kan ook inschrijven en kiest daarbij uit de voor hen geschikte workshops.

Uw aanmelding aanpassen?

Heeft u zich al aangemeld voor de Huisartsbeurs en wilt u uw aanmelding wijzigen? Ga dan naar registratie.huisartsbeurs.nl en vul uw e-mailadres en uw wachtwoord in om toegang te krijgen en uw programma te wijzigen.

Vragen?

Heeft u vragen over de Huisartsbeurs? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op via info@huisartsbeurs.nl.