Huisartsbeurs 7 april: neem vast een kijkje op de beursvloer

 
Huisartsbeurs 7 april: neem vast een kijkje op de beursvloer
Zaterdag 7 april openen we de deuren van het grootste huisartsenevenement van het jaar. De LHV biedt dan in de Jaarbeurs Utrecht een mix van kennis, kunde en inspiratie voor huisartsen en praktijkmedewerkers. Dat doen we niet alleen via het inhoudelijk programma, maar ook op de beursvloer. In dit bericht leest u meer over de Huisartsbeurs en hoe u zich nog kunt inschrijven.

De Pleinen

  • Op het centrale LHV-plein kunt u terecht met allerlei vragen die u in het dagelijks werk kunnen bezighouden: over declareren, uw praktijkwebsite, personeelsbeleid, wetgeving, het signaleren van kindermishandeling, ANW-zorg en nog veel meer.
  • Het Startersplein staat in het teken van Outdoor Medicine ook wel wildernisgeneeskunde genoemd. Verder kunt u daar terecht voor informatie over praktijkstart én praktijkstop.
  • Op het Bouwadviesplein kunt u met behulp van virtual reality ervaren hoe u uw praktijkinrichting optimaliseert voor uzelf, uw personeel en uw patiënten.
  • Op het Innovatieplein tonen we interessante ontwikkelingen in de huisartsenzorg, zowel inhoudelijk als op technologisch vlak.

LHV-Skills lab

Actief kennismaken met de nieuwste technieken en verrichtingen, dat kan in het LHV-skills lab. Onder toeziend oog van professionals uit verschillende vakgebieden oefent u uw vaardigheden.

LHV-Doc-talk theater

Huisartsen met een bijzondere verhaal vertellen in maximaal 15 minuten over hun ambitieuze project. In het Doc-talk theater kunt u naar hun verhalen komen luisteren. Aanmelding vooraf is niet nodig. U kunt gewoon per Doc-talk binnenlopen. U vindt het Doc-talk theater op de beursvloer. Lees alvast meer over deze  sprekers.

Lezingen en workshops

Ook zijn er vele lezingen en workshops over uiteenlopende onderwerpen. Sommige zitten al vol, maar ook nu zijn er nog plekken beschikbaar bij verschillende sessies. Bijvoorbeeld bij de lezing van Bas van de Goor, over het inzetten van wandelen als “behandeling”, om de kwaliteit van leven te verhogen voor patiënten met diabetes.

Kijk op www.huisartsbeurs.nl voor meer informatie. Inschrijven is nog mogelijk en deelname is gratis.