Kijk live mee bij debat actiecomité Het Roer Moet Om

 
Kijk live mee bij debat actiecomité Het Roer Moet Om
Woensdagavond organiseert actiecomité Het Roer Moet Om een debat over de toekomst van de huisartsenzorg. Het actiecomité wil onder meer dat de huisartsenzorg niet langer onder de Mededingingswet valt en dat een eind wordt gemaakt aan onnodige en ongebreidelde bureaucratie. Doel van het debat is de huidige impasse tussen met name zorgverzekeraars en zorgverleners te doorbreken en tot echte oplossingen te komen. Vertegenwoordigers van onder andere LHV, NHG en Ineen gaan hierover in gesprek met politici en zorgverzekeraars. Het debat is vanaf 18.30 uur live te volgen via internet.

Elkaar versterken

De LHV steunt de ambities van het manifest vanaf het eerste moment en ook nu bij de organisatie van het debat steunt de LHV de initiatiefnemers. De LHV doet dat omdat wij geloven dat de acties van huisartsen in het land en de inzet van de LHV in de gesprekken met de overheid en zorgverzekeraars elkaar versterken. Samen brengen we de broodnodige verandering dichterbij. Bijvoorbeeld als het gaat om de ongelijke onderhandelingspositie tussen huisartsen en zorgverzekeraars en het gebrek aan vertrouwen in het oordeel van de professional.

Debat volgen

Het debat vindt plaats in de Rode Hoed in Amsterdam en begint om 18.30 uur. Het debat is live te volgen via forum.vvaa.nl.