Ledenvoordeel op boekhoudpakket voor waarnemers

 
Ledenvoordeel op boekhoudpakket voor waarnemers
Als waarnemend huisarts bent u zelfstandig ondernemer en daarmee verplicht om een administratie met contracten, facturen en afschriften bij te houden. De LHV biedt nu een compleet pakket waarin u online uw volledige boekhouding kunt bijhouden, raadplegen en uitwisselen met uw accountant. Speciaal ontwikkeld voor waarnemers. Als LHV-lid krijgt u 70 procent korting op de abonnementsprijs.

Het boekhoudprogramma is een pakket waarin u uw boekhouding online kunt verwerken en op elk moment online kunt raadplegen. U kunt met dit programma facturen aanmaken en digitaal versturen en bankafschriften inlezen. Verder beschikt het boekhoudpakket over een autocodering bij herhaalde boekingen en is geschikt voor Apple en Windows.

Prijs en bestellen

De normale abonnementsprijs van dit boekhoudpakket is € 56,- per maand (excl. btw). Bent u waarnemer en lid van de LHV? Dan krijgt u ruim 70 procent korting en betaalt u € 15,-. Het boekhoudprogramma wordt aangeboden via de website van software-ontwikkelaar Twinfield.

Meer informatie en aanmelden

Samenwerking

Het boekhoudpakket voor waarnemers is ontwikkeld in samenwerking met software-ontwikkelaar Twinfield en accountantskantoren Seres en Noord Negentig. Naast dit nieuwe online programma biedt de LHV momenteel ook nog een gratis boekhoudprogramma met beperktere functionaliteiten.