LHV Huisartsbeurs 2018: tot zaterdag!

 
LHV Huisartsbeurs 2018: tot zaterdag!
Bijna is het zover. Zaterdag 7 april gaan om 9 uur de deuren van de LHV Huisartsbeurs voor u open. Lees meer over uw e-ticket voor accreditatiepunten, de beursapp en de 20 procent korting die u bij de LHV Academie krijgt.

E-ticket

Vergeet niet uw e-ticket mee te nemen die u via e-mail heeft ontvangen. Op vertoon van uw e-ticket krijgt u bij de entree van de beurs een persoonlijke badge. Op de badge staan een barcode en de door u gekozen inhoudelijke sessies.

De barcode wordt bij entree van de beursvloer en iedere sessieruimte gescand worden, zodat we uw accreditatiepunten kunnen verwerken.

Heeft u geen e-ticket ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via info@huisartsbeurs.nl. Vermeld u daarbij dan uw naam, e-mailadres en het BIG-nummer waarmee u zich geregistreerd heeft.

Beursapp en programma

Heeft u onze speciale beursapp al? De app ‘LHV Huisartsbeurs 2018’ is vanaf nu beschikbaar voor Apple- en Android-telefoons. Download hem via de App-store dan wel Play-store.

De beursapp is gekoppeld aan uw inschrijving voor de beurs. Bezoekers hebben de bijbehorende inloggegevens donderdag 5 april via de mail ontvangen.

In de beursapp vindt u uw persoonlijke programma, een interactieve plattegrond en kunt u zien wat er verder op de Huisartsbeurs allemaal te doen is.

LHV Academie

De LHV Academie heeft een mooie beursactie. Boek tijdens de Huisartsbeurs een cursus bij de LHV Academie en krijg 20 procent korting. U vindt de LHV Academie in Hal 7, op het centrale LHV-plein

Namens alle LHV-medewerkers, sprekers, trainers, participanten en exposanten: tot zaterdag in de Jaarbeurs in Utrecht!

Vragen of inschrijven?

Heeft u nog vragen? Gezien de drukte bij de organisatie in de laatste uren voor de opening van de beurs heeft onze helpdesk een wat langere reactietijd. Maar u kunt ook op de beurs zelf terecht met uw vragen. Daarvoor is er een servicedesk bij de ingang van de beursvloer.

Heeft u zich nog niet ingeschreven, maar wilt u wel deelnemen? Dat kan. Kom dan zaterdag naar de Jaarbeurs in Utrecht. Wij maken dan ter plaatse uw aanmelding voor toegang tot de beursvloer in orde. We kunnen niet garanderen dat u dan nog toegang heeft tot workshops.

Meer over de Huisartsbeurs