LHV lanceert nieuwe website voor vacatures en praktijkoverdracht

 
LHV lanceert nieuwe website voor vacatures en praktijkoverdracht
Op zoek naar een baan of naar een praktijk om over te nemen? Of bent u juist op zoek naar een praktijkopvolger, een waarnemer, een nieuwe medewerker of iemand om een ANW-dienst over te nemen? Dan kunt u terecht bij de LHV Vacaturebank & praktijkmatch, op www.lhv.nl/vacaturebank.

De LHV heeft deze website opgezet, omdat het onderdeel Vacatures niet meer terugkomt op het vernieuwde HAweb en omdat er duidelijk wel veel behoefte is aan een besloten platform dat geheel is gericht op de huisartsen(zorg). 

De nieuwe website bestaat uit 2 onderdelen:

  1. De Vacaturebank: voor huisartsen die een nieuwe medewerker of waarnemer zoeken en voor huisartsen (en poh’s) die op zoek zijn naar een baan of waarneemklus. Gericht zoeken naar vacatures kan door te filteren op type functie en/of het werkgebied te selecteren op de interactieve kaart.

  2. De Praktijkmatch: hier kunnen praktijkhouders die (op termijn) hun praktijk willen overdragen, hun praktijk aanbieden. Praktijkzoekers kunnen het overzicht van aangeboden praktijken bekijken en direct naar de aanbieder reageren. Ook kunnen huisartsen zich als praktijkzoeker registreren, zodat stoppende praktijkhouders hen kunnen vinden en benaderen.

Ledenservice

De website is gemaakt en wordt gefinancierd door de LHV. Daarom bieden we onze leden hier een ledenvoordeel aan. Alleen LHV-leden kunnen vacatures en praktijken aanbieden. Dat is gratis. Alle huisartsen en POH’s die zijn aangesloten bij LHV en/of NHG kunnen – na inloggen op de website – dat aanbod bekijken en er op reageren.

Om het gemakkelijk te houden, hoeft u geen nieuw account aan te maken voor de vacaturebank, maar kunt u gewoon inloggen met uw HAweb-account.

Vind uw nieuwe collega of baan!

Sinds de livegang van www.lhv.nl/vacaturebank zijn er al meer dan 60 nieuwe vacatures geplaatst en 7 nieuwe praktijken aangeboden. Dus bezoek de site en misschien vindt u daar wel uw nieuwe baan of uw nieuwe collega.