LHV-Ledenplein is live: de plek voor dialoog en achtergrondinformatie

 
LHV-Ledenplein is live: de plek voor dialoog en achtergrondinformatie
De relatie van de LHV met haar leden is heel belangrijk! Het nieuwe ledenplein geeft u de mogelijkheid tot gesprek over onderwerpen die op de agenda staan van de Ledenraad. Alle relevante informatie over zo'n onderwerp is op het ledenplein beschikbaar. Het plein is ontstaan vanuit MOVE, het project voor het moderniseren van de vereniging. MOVE dient ook als pilot voor het ledenplein. Lees meer over hoe u meedoet.

Het ledenplein is een onderdeel van HAweb en werkt daardoor grotendeels net als het ledenforum en andere groepen waar u lid van bent. Als LHV-lid bent u bovendien automatisch lid. Op het plein bundelen we reacties zodat er een landelijk beeld ontstaat. Daarnaast wordt in de kring/regio natuurlijk ook gesproken over de eigen specifieke invulling, koers en keuzes.

In het menu ziet u de map MOVE. MOVE is het eerste onderwerp op het ledenplein. In de toekomst zullen we dit, met de ervaring van MOVE, uitbreiden. Via de map of het discussieplein op de startpagina komt u bij thema's. Daar vindt u informatie, zoals presentaties en documenten, en kunt u een discussie starten of aanhaken op een lopende discussie.

Hoe discussieer ik mee?

De startpagina heeft een blauw deel. Dat is het discussieplein (ook te bereiken via het menu in de map MOVE). In de blauwe blokken ziet u de thema's waarover u kunt meediscussiëren. Als u klik op een thema dan komt u op de themapagina. Hier staat kort beschreven wat het thema is. Ook zijn er verwijzingen naar achtergrond documenten en websites. 

U ziet direct alle discussies staan binnen het thema. Als u op basis van de titel een discussie ziet waar u op wil reageren, dan kan dat door in die discussie zelf te reageren. Via de knop reageer start u een nieuwe discussie. Dit is een formulier waardoor we een aantal vaste velden kunnen uitvragen. Dat geeft andere huisartsen die aanhaken in de door u gestarte discussie wat voorinformatie. 

Wie hebben toegang tot het ledenplein?

Alle LHV- leden hebben toegang tot het ledenplein. De bureaumedewerkers (met uitzondering van de bureau werkgroep MOVE) lezen mee maar discussiëren niet mee.

Klik op de afbeelding om naar het LHV-Ledenplein te gaan.