LHV-Wadi zoekt versterking voor bestuur

 
LHV-Wadi zoekt versterking voor bestuur
Vanwege het vertrek van één van de bestuursleden zoekt LHV-Wadi per 1 november 2019 versterking voor haar bestuur.

De LHV-Wadi ziet het als haar opdracht om ervoor te zorgen dat de waarnemers en hidha’s binnen de LHV representatief vertegenwoordigd zijn. En er gebeurt rondom die opdracht erg veel op dit moment!

We staan voor interessante ontwikkelingen binnen de vereniging de komende tijd. Dus denk je er al een poosje over om bestuurlijk actief te worden? Dan is dit zeker het moment!

We behartigen als Wadi de individuele en collectieve belangen van waarnemers en hidha’s. LHV Wadi realiseert dit door mee te werken aan beleid- en besluitvorming binnen de LHV en bij andere relevante partijen.

De taken van Wadi-bestuursleden zijn divers. We onderhouden actief contact met waarnemers, hidha’s en wagro’s om in te kunnen spelen op wensen en problemen. We ontwikkelen standpunten en handreikingen op actuele thema's, hebben regelmatig overleg met het LHV-bestuur en bureau en nemen deel aan de Ledenraad van de LHV.

Wie zoeken we?

LHV-Wadi is op zoek naar een hidha of waarnemend huisarts met hart voor het huisartsenvak en die bovendien geïnteresseerd is in bestuurswerk en de organisatie van de (huisartsen)zorg. Het nieuwe bestuurslid moet zich met energie en plezier willen inzetten voor het huisartsenvak en werk van Wadi. Flexibiliteit is een pre!

Wat bieden we?

Een plek in het bestuur van de LHV afdeling-Wadi brengt je veel:

  • je krijgt de kans om te leren over de organisatie van huisartsenzorg dicht bij het vuur
  • je doet ervaring op met bestuurswerk
  • je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan het verder verbeteren van de positie van waarnemers en hidha's
  • je gaat samenwerken in een leuk team met ondersteuning van het LHV-bureau.

Voor deze bestuursfunctie is een vacatievergoeding van 4 uur per week beschikbaar. We vergaderen 1 keer per maand op dinsdag in de Domus Medica in Utrecht. De rest van de uren zijn flexibel in te delen met thuiswerk, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marjolijn Rustemeijer van het LHV-secretariaat voor verdere informatie (ivm vakantie vanaf 12 augustus weer bereikbaar), tel. 085-0480022 of met Lysbert Hartholt, voorzitter, tel. 06-13910797.

Solliciteren kan door voor 1 september een brief met je motivatie en een curriculum vitae te sturen naar wadi@lhv.nl. In verband met de planning voor de gesprekken verzoeken we je om je eventuele vakantieperioden te vermelden.

Kijk hier voor meer informatie over de LHV-Wadi