LHV-Wadi zoekt versterking voor bestuur

 
LHV-Wadi zoekt versterking voor bestuur
Vanwege het vertrek van één van de bestuursleden zoekt LHV-Wadi per 1 mei 2018 versterking voor haar bestuur.

De LHV-Wadi ziet het als haar opdracht om ervoor te zorgen dat de waarnemers en hidha’s binnen de LHV representatief vertegenwoordigd zijn. De LHV-Wadi behartigt de individuele en collectieve belangen van waarnemers en hidha’s. LHV-Wadi realiseert dit door mee te werken aan beleids- en besluitvorming binnen de LHV en bij andere relevante partijen.

De taken van Wadi-bestuursleden zijn divers. Ze onderhouden actief contact met waarnemers, hidha’s en wagro’s om in te kunnen spelen op wensen en problemen. Wadi ontwikkelt standpunten en handreikingen op actuele thema's, heeft regelmatig overleg met het LHV-bestuur, het LHV-bureau en neemt deel aan de  Ledenraad van de LHV.

Wie zoeken we?

LHV-Wadi is op zoek naar een hidha of waarnemer met hart voor het huisartsenvak en die bovendien geïnteresseerd is in bestuurswerk en de organisatie van de (huisartsen)zorg. Het nieuwe bestuurslid moet zich met energie en plezier willen inzetten voor het huisartsenvak en werk van de Wadi.

Flexibiliteit is een pre, aangezien het aansluiten bij verschillende overleggen niet altijd ver vooruit planbaar is. 

Wat bieden we?

Een plek in het bestuur van de LHV-Wadi brengt je veel:

  • je krijgt de kans om te leren over de organisatie van huisartsenzorg dicht bij het vuur
  • je doet ervaring op met bestuurswerk
  • je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan het verder verbeteren van de positie van waarnemers en hidha's
  • je gaat samenwerken in een leuk team met ondersteuning van het LHV-bureau.

Voor deze bestuursfunctie is een vacatievergoeding van 4 uur per week beschikbaar. We vergaderen 1 keer per maand op dinsdagmiddag in de Domus Medica in Utrecht. De rest van de uren zijn flexibel in te delen met thuiswerk, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marjolijn Rustemeijer van het LHV-secretariaat voor verdere informatie, tel. 030 - 282 37 06. Solliciteren kan door vóór 16 maart 2018 een brief met motivatie en een curriculum vitae te sturen naar wadi@lhv.nl. Gesprekken vinden plaats tussen 24 maart en 10 april 2018. In verband met de planning van de gesprekken verzoeken we om eventuele vakantieperioden te vermelden.

Meer informatie over de LHV-Wadi