LHV zoekt nieuwe bestuurder

 
Vanwege het vertrek van bestuurslid Geert-Jan van Loenen per 1 januari 2017 zoekt de LHV een nieuw bestuurslid. In dit bericht leest u over de inhoud van de functie en hoe u kunt solliciteren.

De LHV kent een bestuur dat bestaat uit 5 leden: 4 huisarts-leden en een voorzitter. Het is een collegiaal bestuur waarbinnen een ieder zijn eigen aandachtsgebieden heeft. Het bestuur wordt benoemd door de Ledenraad, het hoogste orgaan van de vereniging. Vanwege een vacature vanaf het eerste kwartaal van 2017 zoekt de LHV een nieuw bestuurslid.

Profiel

Het nieuwe bestuurslid:

  • bezit goede (bewezen) bestuurskwaliteiten: teamspeler, strategisch, creatief, een vrije denker die deze eigenschappen in wil zetten ten behoeve van onze gezamenlijke visie en het uit te voeren beleid;
  • heeft een duidelijke visie op het vak en de toekomst, wil de verantwoordelijkheid voor de toekomstbestendigheid van het vak, de vereniging en het bureau mede dragen en daar actief een bijdrage aan leveren;
  • heeft interesse voor vernieuwingen in de zorg en durft voorbij de gebaande paden te kijken;
  • heeft goede contacten onder huisartsen in diverse fasen van hun loopbaan, heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, weet wat er speelt en is in staat draagvlak te creëren en mensen te motiveren en inspireren.

Arbeidsvoorwaarden

De honorering is passend bij de functie. De voorkeur gaat uit naar de inzet van 2 dagen per week, deels flexibel in te vullen. De benoeming is voor een periode van 4 jaar met de mogelijkheid van eenmalige herbenoeming.

Solliciteren

Wilt u solliciteren? Stuur dan vóór 22 oktober 2016 een sollicitatiebrief met cv naar bestuurssecretariaat@lhv.nl ter attentie van mevrouw Koruyucu. Voor meer informatie neemt u contact op met het bestuurssecretariaat via 030 28 23 715.