Nieuw: LHV Aanbodwijzer helpt grenzen stellen

 
Nieuw: LHV Aanbodwijzer helpt grenzen stellen
Vraagt u zich weleens af of een bepaald verzoek wel of niet op uw bord hoort? Of u wel of niet met een zorgvraag aan de slag moet gaan? De nieuwe LHV Aanbodwijzer helpt u met een praktisch online stroomschema keuzes te maken.

De LHV Aanbodwijzer laat zien wat basishuisartsenzorg is en wat niet. Met andere woorden: wat u moet doen en wat u mag doen. Soms is de zorg die de patiënt nodig heeft ergens anders (beter) geregeld. Dat betekent niet dat u deze zorg niet mág leveren. Mocht u tijd, ruimte, bekwaamheid en plezier hebben voor het uitvoeren van extra taken, dan kunt u dat organiseren als aanvullend of bijzonder aanbod tegen een speciaal tarief. De LHV Aanbodwijzer maakt u ervan bewust dát u extra taken op zich neemt.

Voor zorg overdag

Ga naar www.lhvaanbodwijzer.nl en doorloop de stappen aan de hand van een hulpvraag die u  overdag heeft gekregen en waarover u twijfelt. ANW-zorg en COVID19-gerelateerde zorg vindt u niet terug in de aanbodwijzer, omdat hiervoor andere (regionale of lokale) afspraken kunnen gelden.

Wat is uw gebruikerservaring?

Dit najaar verschijnt een vernieuwde versie van de LHV Aanbodwijzer naar aanleiding van  gebruikerservaringen en tips van de komende maanden. Laat ons vooral weten hoe u de aanbodwijzer ervaart. Heeft u een tip? Mail uw opmerkingen en suggesties naar j.heering@lhv.nl.

Meer informatie

www.lhvaanbodwijzer.nl