NOC*NSF aanwezig op Huisartsbeurs 2018

 
NOC*NSF aanwezig op Huisartsbeurs 2018
De Olympische Winterspelen waren voor Nederland heel succesvol. Ook het NOC*NSF is blij met het eindresultaat. Want, zoals zij zelf zeggen, "iedereen wint met sport". Wij zijn blij dat het NOC*NSF meedoet met ons eigen ambitieuze evenement: de Huisartsbeurs 2018. Vertegenwoordigers van sportbonden die zijn aangesloten bij het NOC*NSF staan namelijk op het Beweegplein.

Beweegplein

Sporten en bewegen zijn belangrijke bouwstenen om je lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen. Daarom krijgen de verschillende sportbonden de gelegenheid om zichzelf te profileren op het Beweegplein tijdens de beurs.

Er zijn verrassende nieuwe sporten bij. Wat dacht u van wandelvoetbal en zitvolleybal voor senioren. Of sporten voor de jeugd in het kader van het programma JOGGJeugd op gezond gewicht. De bezoeker van de Huisartsbeurs wordt actief aangesproken en uitgedaagd om de verschillende sporten te proberen.

Sport en welzijn hand in hand

Het beursthema Gezonde Ambitie geeft de gelegenheid om ook sport veel aandacht te geven. Welzijn is een veel omvattend begrip. Het geeft aan dat het lichamelijk, geestelijk en sociaal goed gaat met iemand of een groep personen.

Sport en bewegen vormen belangrijke ingrediënten om het welzijnsgevoel te vergroten. Dat geldt zowel voor jongeren, volwassenen als ouderen. Kom mee sporten of volg een lezing over bewegen. Er zijn nog plaatsen bij de lezing Wandelen is behandelen. Meer informatie vindt u op www.huisartsbeurs.nl.