Pauze voor succesvolle reeks webinars COVID-19

 
Pauze voor succesvolle reeks webinars COVID-19
De afgelopen periode hebben LHV, MedischeScholing.nl en NHG een serie gratis webinars aangeboden over COVID-19. Om op die manier (huis)artsen en andere zorgverleners snel op de hoogte te brengen van de veranderingen en actualiteiten rondom het coronavirus. De webinars bleken te voorzien in een behoefte: tijdens de zeven sessies waren er gemiddeld ruim 18.000 deelnemers per webinar.

De thema’s die rondom COVID-19 werden behandeld waren divers. Van persoonlijke beschermingsmiddelen en het coronavirus bij kinderen, tot het hervatten van niet-coronazorg en het herstel van patiënten na een ziekenhuisopname. Er werd ingespeeld op de actualiteit en prangende vragen vanuit het werkveld werden beantwoord.

Pauze voor de reeks

Nu ook de niet-coronazorg weer (deels) is opgestart en de ontwikkelingen rond de corona-uitbraak elkaar minder snel opvolgen, organiseren we voorlopig geen COVID-19 webinars. Mocht de actualiteit hier wel weer om vragen, dan spelen we hier uiteraard op in en kunt u van ons weer webinars verwachten. Alle webinars tot nu toe kunt u terugkijken via corona.medischescholing.nl.

Samenwerking

De webinars zijn een initiatief van MedischeScholing.nl, LHV en NHG, in samenwerking met InEen, Huisarts van de Toekomst en VPH.