PROFclass: verdieping voor startende praktijkhouder

 
PROFclass: verdieping voor startende praktijkhouder
Bent u onlangs gestart met een praktijk of overweegt u op korte termijn een praktijkstart? Herkent u dit: u voelt zich een prima huisarts, maar weet nog niet hoe u een praktijk moet opbouwen? De PROFclass bereidt u goed voor op het praktijkhouderschap en begeleidt u stap voor stap bij het bouwen van een succesvolle huisartsenpraktijk.

De PROFclass is complementair aan de LHV-cursussen Praktijkmanagement en Praktijkstart. Deze 2 cursussen zijn vooral gericht op kennisoverdracht. De PROFclass gaat een stap verder en is gericht op het toepassen van verworven kennis in de praktijk. Actief aan de slag dus! U bent ook van harte welkom als u al wat langer bent gevestigd en u uw management- en organisatievaardigheden wilt verdiepen en verbreden.

2 modules

Als post-specialistische opleiding is de PROFclass opgebouwd uit 2 modules. Het opbouwen van de eigen praktijk staat in de eerste module centraal. In de tweede module is het samenwerken in de wijk het leidende thema. In september 2017 bieden we module 1 aan.

Meer informatie en aanmelden