Publiekscampagne Ik Zorg van start

 
Publiekscampagne Ik Zorg van start
Op 1 november is de publiekscampagne Ik Zorg gestart om de komende jaren veel nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. De LHV zet zich hiervoor in, om ook in de toekomst iedereen van goede (huisartsen)zorg te kunnen voorzien. Via social media, televisiespots, bioscoopreclames, billboards en voorlichting in de regio wordt de campagne zichtbaar.

Met Ik Zorg laten meer dan 600 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol hun werk is. Ook huisartsen en hun ondersteunend personeel delen hun verhalen via https://www.ontdekdezorg.nl/beroepen/huisarts. Voor wie net is afgestudeerd, een carrièrestap wil maken, of als herintreder weer aan het werk wil, laten we zien welke mogelijkheden er allemaal zijn in de sector.

Vacatures in de regio

Op het platform Ontdekdezorg.nl vinden geïnteresseerden naast informatie over werken in de zorg ook praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Het aanbod is erg breed: van artsen, verzorgenden en verpleegkundigen tot activiteitenbegeleiders, laboranten, chauffeurs en ICT’ers. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen via email, chat of telefoon. Ook een persoonlijk gesprek in de eigen regio is mogelijk.

Voor meer informatie en vragen over de campagne: www.ontdekdezorg.nl en #IkZorg.

Ik Zorg is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), branche- en beroepsverenigingen en werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg en Welzijn.