Publiekswebsite Kiesuwhuisarts.nl gelanceerd

 
De nieuwe publiekswebsite van LHV en NIVEL - www.kiesuwhuisarts.nl - is in de lucht. Consumenten kunnen hierop een huisartsenpraktijk zoeken op plaats of postcode, waarna de dichtstbijzijnde huisartsenpraktijken op een kaart worden getoond. Vervolgens kan de websitebezoeker meer informatie per huisartsenpraktijk bekijken en de praktijkwebsite bezoeken.

De gegevens op Kiesuwhuisarts.nl zijn afkomstig van de officiële huisartsenregistratie van het NIVEL. Op deze manier kunnen consumenten een huisartsenpraktijk vinden op basis van objectieve en betrouwbare gegevens.

Website www.kiesuwhuisarts.nl

Kiesuwhuisarts.nl: onafhankelijk, compleet en betrouwbaar

De huisartsenregistratie wordt jaarlijks gecontroleerd door huisartsen zelf, die ook toestemming hebben gegeven voor publicatie van de basis- en zogenaamde etalagegegevens van hun praktijk. Huisartsen betalen niet voor vermelding op Kiesuwhuisarts.nl.  

Uw praktijkgegevens actualiseren? 

Standaard worden op Kiesuwhuisarts.nl alleen de algemene (openbare) gegevens van de huisartsenpraktijk gepubliceerd, andere gegevens alléén met uw expliciete goedkeuring. Mocht er iets wijzigen in de huisartsenpraktijk, dan kunt u dit op elk moment via de online-huisartsenregistratie aanpassen, of via een knop op Kiesuwhuisarts.nl doorgeven aan het NIVEL.