Meld u aan voor bijeenkomst over toekomst bekostiging

 
Meld u aan voor bijeenkomst over toekomst bekostiging
InEen en de LHV organiseren samen 3 regiobijeenkomsten over de toekomstige bekostiging van huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg. Graag willen we met u in gesprek over uw ideeën voor de bekostiging van de dagzorg die nu via de segmenten S1, S2 en S3 wordt bekostigd.

Het maximum aantal inschrijvingen voor deze bijeenkomst is bereikt. Bij voldoende animo wordt een extra avond georganiseerd. U kunt uw interesse kenbaar maken bij Marjolijn Rustemeijer via m.rustemeijer@lhv.nl.

Denk bijvoorbeeld aan de vraag of de basiszorg bekostigd moet blijven via de huidige combinatie van inschrijving en consulten. Bij de ketenzorg kunnen voor- en nadelen van integrale bekostiging via de zorggroep aan bod komen. Voor S3 willen we de toekomst van prestatiebeloning en de bekostiging van innovatie met u bespreken. Uw inbreng gebruiken wij in toekomstige discussies over de bekostiging van huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg.

De regiobijeenkomsten voor leden van InEen en de LHV zijn:

  • Maandag 15 mei: Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle;
  • Dinsdag 30 mei: Domus Medica, Mercatorlaan 1200, 3528 BL Utrecht (let op dit is een gewijzigde locatie).

De bijeenkomsten duren van 19:00 tot 21:00 uur, met een inloop vanaf 18:30 uur met soep en een broodje. Om een goede discussie te kunnen voeren, is het aantal plaatsen beperkt. Bij veel belangstelling organiseren we mogelijk extra bijeenkomsten.