Regiobijeenkomsten zijn gestart - kom ook of volg het webinar

 
Welke wijzigingen zijn er vanaf januari in de financiering en wat er verandert aan de inhoud van de huisartsenzorg. LHV-experts vertellen hierover tijdens de LHV-regiobijeenkomsten, waarvan de eerste maandag 7 oktober heeft plaatsgevonden. In dit bericht een blik op de inhoud en de mogelijkheid om aan te melden voor de overige bijeenkomsten of het webinar.

De bijeenkomst is opgehangen aan de thema's in het hoofdlijnenakkoord. We vertellen u wat er gerealiseerd is en waar de LHV namens u op inzet. Honderden huisartsen hebben zich al ingeschreven voor de regiobijeenkomsten deze en volgende maand.

Tip 1:LHV-regiobijeenkomst maandag 7 oktober 2019 in Utrecht De LHV biedt u 15 bijeenkomsten in het land aan waar u gratis aan kunt deelnemen. Deze bijeenkomsten zijn geaccrediteerd voor 3 punten. Bekijk waar bij u in de buurt deze bijeenkomsten gehouden worden. 

Tip 2: Voor praktijkmanagers organiseren wij 3 aparte bijeenkomst en een apart webinar

Regiobijeenkomst

De bijeenkomsten bevatten dit jaar nieuwe elementen. In 3 videoportretten vertellen collega-huisartsen over hoe zij in hun praktijk omgaan met Meer Tijd Voor De Patiënt, het huisartsentekort en OPEN. Bekijk hieronder alvast de korte introvideo’s.

Tijdens de bijeenkomst gebruiken we een online tool zodat u vanuit de zaal uw inbreng kunt geven. Verder is er ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen aan de presentatoren, regiobestuurders en aanwezige LHV-bureaumedewerkers. Meer over de regiobijeenkomsten

Webinar

Is de locatie nabij uw praktijk volgeboekt? Of kunt u niet aanwezig zijn en meepraten tijdens een regiobijeenkomst, dan bent u online van harte welkom tijdens het geaccrediteerde webinar. Wij praten u in 1 uur (verkorte versie van de regiobijeenkomst) bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Meer over het webinar