Stagiair begeleiden? Leer hoe u dat het beste doet

 
Stagiair begeleiden? Leer hoe u dat het beste doet
Begeleidt u stagiairs of wilt u dat gaan doen? Maar vraagt u zich af hoe u een stagiair het beste kunt begeleiden, wat u van een stagiair mag verwachten of hoe u een goede stageplek creëert? Schrijf u dan in voor de bijeenkomst ‘Maak werk van een stagiair’ op donderdag 2 juni.

Ondanks het feit dat veel praktijken stageplaatsen bieden aan doktersassistenten en praktijkondersteuners in opleiding, blijft er sprake van een tekort. Daar komt bij dat veel begeleiders zich afvragen hoe ze een stagiair het best kunnen begeleiden. Daarom organiseren InEen, de LHV en de SSFH op 2 juni de bijeenkomst Maak werk van een stagiair.

Tijdens de bijeenkomst krijgt u antwoord op vragen als: wat kan een stagiair, hoe begeleid je een stagiair, welke eisen worden er aan de praktijk gesteld. Maar ook hoe creëer je een stageplek of leer-werkplek. Van u horen wij graag hoe we praktijken enthousiast kunnen maken om een dergelijke plek beschikbaar te stellen en wat u daarvoor nodig heeft. Ook hopen we duidelijk te krijgen hoe de SSFH, de opleiding of de huisartsenorganisatie daarbij van dienst kunnen zijn.

De bijeenkomst is bedoeld voor P&O'ers van zorggroepen of gezondheidscentra, praktijkmanagers, huisartsen of doktersassistenten die verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van stagiairs. Er is ook een opleidingsinstituut (ROC/post HBO) aanwezig.

Inschrijven

De bijeenkomst vindt plaats donderdag 2 juni 2016 van 15.30 uur tot 20.00 uur, in het Oude Tolhuys in Utrecht. Voor een broodje wordt gezorgd. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@ssfh.nl. Vermeld daarbij uw naam, organisatie en dat het gaat om de bijeenkomst Maak werk van een stagiair.