Telefonisch spreekuur LHV voor vragen over AVG privacywet

 
Telefonisch spreekuur LHV voor vragen over AVG privacywet
Op 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet AVG in werking. Omdat we steeds meer vragen van leden hierover krijgen, hebben we een telefonisch spreekuur ingesteld waar leden op afspraak met hun vragen terechtkunnen.

Update: het telefonisch spreekuur is inmiddels afgelopen. Heeft u vragen over de privacywet AVG en toepassing daarvan in uw huisartsenpraktijk? Neem dan contact op via avg@lhv.nl of via 085 04 80 076.

De LHV ziet dat in aanloop naar 25 mei veel huisartsen hard aan de slag zijn om aan de bepalingen van die wet te voldoen en tegelijkertijd hun hele informatiebeveiliging in de praktijk aanscherpen.

In de afgelopen maanden hebben we veel producten gemaakt om huisartsen hierin te ondersteunen, met uitleg en voorbeeldproducten die aan de eigen huisartsenpraktijk kunnen worden aangepast.

Een compleet online overzicht

Kent u ons webdossier Privacywet AVG al? Veel antwoorden zijn in dit dossier te vinden. Bekijkt u vooral de informatie die hier al voorhanden is, en de verschillende producten die we speciaal voor leden hebben gemaakt.

Vragen?

Heeft u na het doornemen van een product toch nog vragen? Dan kunt u die stellen via avg@lhv.nl, of maak een afspraak voor het telefonisch spreekuur.