Toch een LHV Startersdag dit jaar!

 
Toch een LHV Startersdag dit jaar!
Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseert de LHV voor haar leden in samenwerking met NHG, InEen en SBOH weer de Startersdag in De Fabrique in Utrecht. Een dag met inspirerende sessies die startende huisartsen verder helpen. Door de huidige coronamaatregelen heeft deze dag wel een andere opzet dan voorgaande jaren. Lees hierover meer in deze vooraankondiging.

Ontmoeten

Wie net begint als huisarts wil natuurlijk goed zijn voorbereid op zijn of haar loopbaan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontmoeten van collega-huisartsen om ervaringen uit te wisselen, vragen aan te stellen en mee te netwerken. Vandaar dat de LHV ervoor gekozen heeft om de Startersdag wel door te laten gaan om startende huisartsen zo te voorzien in deze behoefte. Daarnaast bieden we relevante workshops aan. 

Aangepast programma

We zijn volop bezig om ook dit jaar weer een interessant programma samen te stellen:

  • Om de totale groep bezoekers kleiner en dus veiliger te houden is de Startersdag in twee dagdelen gesplitst: één groep in de ochtend (08:30 - 12:45 uur met aansluitend een lunch) en één groep in de middag (13:45 - 18:00 uur met aansluitend een avondmaaltijd).
  • De workshops die worden aangeboden zijn voor beide dagdelen nagenoeg hetzelfde. De plenaire opening vervalt en bezoekers kunnen uit drie workshops kiezen.
  • Om praktische vragen van deelnemers te kunnen beantwoorden, zoals over de financiële kanten van het huisartsenvak en verzekeringen, zijn een beperkt aantal externe deskundigen aanwezig.

Vanzelfsprekend doen we dit op een veilige en verantwoorde manier, waarbij we voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Ook wordt gezorgd voor onder meer belijning van looproutes en alle benodigde hygiënemaatregelen.

Meer informatie en inschrijven

De inschrijving voor de Startersdag start vanaf medio augustus. Volg onze website voor meer informatie en aanmelden.

Meer informatie