Volg in februari en maart een nascholing bij de LHV Academie

 
Volg in februari en maart een nascholing bij de LHV Academie
De LHV Academie biedt startende en ervaren huisartsen praktische, geaccrediteerde nascholing in het hele land. Tijdens de cursussen wordt gewerkt in kleine groepen, zodat er voldoende ruimte is voor de door u in te brengen casuïstiek. Bekijk een greep uit het cursusaanbod van februari en maart en schrijf u vandaag nog in.

Februari

 • 11 februari - Zoönosen: herkennen, communiceren en organiseren (Cuijk) 
  Behalve over Q-koorts leert u in deze cursus meer over andere zoönosen. De docenten gaan onder meer in op de casuïstiek van rabiës, de ziekte van Weil, antibioticaresistentie, hondenbeten en het hantavirus. Daarnaast komt ook het belang van goede organisatie en communicatie aan bod.

Maart

 • 10 maart - Werken rondom de dood (Utrecht)
  Deze nascholing biedt theoretische kennis en praktische tips, onder meer over het overleden lichaam, de laatste verzorging, het opbaren, de uitvaart en rouw. Ook komen de gebruiken en gewoonten van verschillende religies aan bod. 
 • 15 maart - Overtuigen en beïnvloeden (Utrecht)
  Hoe maakt u makkelijker uw punt? Hoe blijft u effectief onder vuur? In deze workshop leert u anderen op een ontspannen manier te beïnvloeden zonder te manipuleren. U krijgt inzicht in hoe invloed werkt en waarom overtuigen vaak misgaat.
 • 15 maart - Praktijkmanagement voor aios (Utrecht)
  Bij de start van een eigen praktijk komt veel kijken. Van ondernemerschap tot praktijkvoering. En van personeelsbeleid tot financiën. Deze en andere thema’s komen uitgebreid aan bod in deze vierdaagse cursus, speciaal voor huisartsen in opleiding. Meer dan 2000 aios gingen u al voor.
 • 17 maart - Essentieel onderhandelen (Rotterdam)
  U leert elke onderhandeling om te buigen naar een interactie die kansen creëert op basis van een win-winsituatie. U krijgt tips om hoger te durven inzetten en het onderhandelingsspel te bepalen. De cursus toont u de weg naar betere resultaten voor alle partijen in combinatie met open, vertrouwenwekkende relaties.

Bekijk het totale aanbod van de LHV Academie