WaarneemApp nu met HAweb-inlog te gebruiken

 
WaarneemApp nu met HAweb-inlog te gebruiken
Alle waarnemingen op 1 overzichtelijke plek: daarvoor werken wij als LHV samen met WaarneemApp. En om het inloggen nog makkelijker te maken, kunt u vanaf nu inloggen met uw HAweb-account. In dit bericht leest u hoe dit werkt.

Gebruikt u WaarneemApp al?

WaarneemApp wordt door ruim 7000 huisartsen gebruikt. Grote kans dat u al 1 van die gebruikers bent. Bij het openen van de app ziet u vanaf nu een groene knop staan "Inloggen met HAweb". Als u daarop klikt, kunt u uw HAweb-inloggegevens invullen en bent u ingelogd in uw bestaande account. Hierdoor hoeft u geen aparte inloggegevens meer te hebben voor WaarneemApp.

Ziet u nog geen groene HAweb-knop staan? Download dan de nieuwste versie van de WaarneemApp voor Android of iOS

Gebruikt u WaarneemApp met een ander e-mailadres dan dat u HAweb gebruikt? Stuur dan een e-mail naar info@waarneemapp.nl zodat uw e-mailadres aangepast kan worden. Wilt u uw e-mailadres in HAweb aanpassen, ga dan naar www.haweb.nl of mail naar helpdesk@haweb.nl.

Nog geen WaarneemApp-gebruiker?

Als u WaarneemApp nog niet gebruikt, download dan de app voor Android of iOS, of ga naar www.waarneem.app. Als lid van de LHV kunt u direct inloggen met uw HAweb-account, u heeft geen uitnodigingscode nodig.

Dit is een groot voordeel voor alle startende huisartsen. Zij hoeven niet eerst via een collega uitgenodigd te worden om de app te kunnen gebruiken, maar kunnen direct aan de slag met het zoeken naar waarnemingen.

Bent u geen lid van de LHV, dan heeft u wel een toegangscode nodig. Die kunt u krijgen van een collega-huisarts die de app al wel gebruikt. Praktijkmanagers en aios vragen een gratis account aan via info@waarneemapp.nl.

Over WaarneemApp

Met de WaarneemApp worden waarnemingen in Nederland op een overzichtelijke manier aangeboden. Het plaatsen van waarnemingen is eenvoudig, net als het zoeken naar een waarneming die aan uw zoekcriteria voldoet. De app is in 2019 gebouwd door huisartsen die het uitwisselen van diensten eenvoudiger en inzichtelijker wilden maken. Sinds 2020 werken wij als LHV samen met WaarneemApp om zo tot een nog groter bereik te komen.

LHV Vacaturebank

Voor praktijkovernames en vacatures voor huisartsen hebben wij ook de LHV Vacaturebank. Daarin kunt u als LHV-lid zelf uw praktijk in de etalage zetten of bijvoorbeeld op zoek gaan naar een hidha voor in uw praktijk.

Bent u als huisarts op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan ook eens een kijkje in de LHV Vacaturebank.

Bekijk ook: