Wat staat u in 2017 te wachten? Boek de laatste plaatsen voor gratis LHV-bijeenkomst

 
“Erg handig om te horen wat er nu speelt, en wat ons in 2017 te wachten staat.” Dat zegt een van de huisartsen die maandag aanwezig was tijdens de eerste bijeenkomst over de huisartsenzorg in 2017. Er volgen nog 14 bijeenkomsten door het hele land, met nog enkele beschikbare plaatsen. In dit bericht meer over de cursus en de nog niet-volgeboekte data.

Overzichtsfoto van de eerste bijeenkomst in UtrechtIn 3 uur tijd wordt u door LHV-experts bijgepraat over alle veranderingen waar u in 2017 mee te maken krijgt. Wat zijn de nieuwe tarieven? Wat staat er in de contracten 2017? Wat gaat er gebeuren met doelmatig voorschrijven? Welke knelpunten zijn er bijvoorbeeld bij eerstelijnsverblijf of bij de zorg voor vluchtelingen? En hoe kunt u daarmee omgaan? Daarnaast heeft u natuurlijk ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen. Zowel tijdens als na de bijeenkomst.

Relevant

“Allemaal relevante items”, reageert een van de andere eerste deelnemers. “Ik heb het gevoel dat ik in korte tijd weer helemaal bijgepraat ben.” Voor een andere aanwezige was vooral de informatie over het doelmatig voorschrijven en wat de LHV daarin wil bereiken belangrijk om te horen.

Nog deelnemen?

Voor sommige bijeenkomsten is het nog mogelijk om aan te melden. Er zijn nog plaatsen vrij in Ridderkerk, Breda, Zenderen, Urmond, Venray, Goes en Alkmaar. Bekijk het overzicht om te zien voor welke bijeenkomsten u nog kunt inschrijven.

Over de bijeenkomst

De bijeenkomst is gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV. De cursus is geaccrediteerd voor 3 punten en duurt van 16:00 tot 20:00 uur.

Meer informatie en aanmelden