Webinar: Meer inzicht in uw praktijk

 
Webinar: Meer inzicht in uw praktijk
Uw dagelijkse werk creëert een schat aan informatie. Over uw patiënten, over de kwaliteit van zorg en de financiën van uw praktijk. Het begrijpen en interpreteren van deze informatie helpt u om uw praktijkvoering te optimaliseren. In dit webinar bieden we u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in uw gegevens.

Het webinar is via internet live te volgen op donderdag 31 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. In 1 uur laten we u nader kennismaken met wat goed inzicht in de cijfers van uw praktijk voor uw praktijkvoering kan betekenen. U krijgt aan de hand van de cijfers uit uw eigen HIS meer inzicht in de kwalitatieve en financiële gegevens van uw patiëntenpopulatie en uw praktijk.

Deze online cursus is bedoeld voor huisartsen die gebruikmaken of willen gaan maken van het softwarepakket Inzicht in uw praktijk van VIP Calculus.

Leerdoelen

  • U leert wat inzicht in uw eigen praktijk voor u kan betekenen
  • U krijgt inzicht in hoe uw eigen praktijk presteert op een aantal financiële en zorginhoudelijke punten
  • U leert wat het programma u biedt en hoe u het kunt inzetten
  • U formuleert met welke werkvragen u aan de slag gaat om uw praktijkvoering te verbeteren of waar meer aandacht naar uit moet gaan

Interactief

Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname is gratis. Alleen bij afwezigheid terwijl u zich wel heeft aangemeld, brengen we 25 euro in rekening.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden. Als uw aanmelding is afgerond, ontvangt u een bevestiging en de link waarmee u op donderdag 31 mei toegang krijgt tot het webinar.

Aanmelden

Over VIP Calculus

VIP Calculus is een zelfstandige commerciële organisatie die software oplossingen biedt voor de eerste lijn. De ervaring van VIP Calculus bij het ontsluiten van praktijkinformatie en de inmiddels langdurige relatie die VIP en de LHV hebben opgebouwd, maken dat we ons samen inzetten u beter inzicht te geven in de cijfers van uw patiëntenpopulatie.

Voor huisartsen die de software van VIP Calculus niet gebruiken is er de mogelijkheid deze software een tijdje kosteloos te gebruiken. Hiervoor neemt VIP Calculus - na aanmelding bij het webinar - contact met u op. Er worden dan afspraken gemaakt over de levering en installatie.