Webinar over privacywet AVG en informatiebeveiliging

 
Webinar over privacywet AVG en informatiebeveiliging
Wat moet u als huisartsenpraktijk met de nieuwe privacywet AVG en wat komt er bij informatiebeveiliging kijken? De LHV organiseert op dinsdag 8 mei een webinar over deze actuele onderwerpen. In dit bericht leest u wat er in deze online nascholing aan bod komt en hoe u zich kunt aanmelden.

Vraagt u zich wel eens af: hoe lang mag en moet ik medische gegevens bewaren? Of: Wat moet ik doen als er gegevens per ongeluk bij onbevoegden terechtkomen? En: wat betekent de nieuwe privacywet AVG voor mij en mijn praktijk?

De LHV biedt al langer de workshop Organiseren van informatiebeveiliging aan, waarin deze thema’s aan bod komen. Door de hoge populariteit van deze cursus is de komende editie al volgeboekt. Om te zorgen dat we nog meer leden van dienst kunnen zijn, bieden we de cursus in verkorte versie aan als webinar.

Webinar

Het webinar is via internet live te volgen op dinsdag 8 mei van 19:30 uur tot 20.30 uur. Tijdens deze online nascholing bespreken wij de belangrijkste veranderingen en vertellen wij hoe u kunt zorgen dat u op tijd de noodzakelijke acties hebt afgerond.

Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Deze vragen worden door de presentatoren tijdens de uitzending beantwoord of worden door onze moderatoren digitaal beantwoord. Deelname kost 35,- euro. Geaccrediteerd voor 1 punt.

Leerdoel

Na afloop van het webinar weet u wat u moet doen om te voldoen aan privacywetgeving en hoe u dat kunt doen. De LHV heeft een aantal producten gemaakt om u te ondersteunen in de uitvoering. Ook die zullen aan bod komen.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden. Tijdens de aanmelding kunt u de betaling via iDeal in orde maken. Als uw aanmelding is afgerond, ontvangt u een bevestiging en een link waarmee u op dinsdag 8 mei toegang krijgt tot het webinar.

Naar het webinar