Wint uw praktijk de LHV Bouwprijs 2018?

 
Winnaars vorige LHV Bouwprijs
Heeft u uw huisartsenpraktijk afgelopen 2 jaar verbouwd? En bent u trots op de nieuwe werkomgeving? Meld uw praktijk dan nu aan voor de LHV Bouwprijs 2018. Op deze pagina leest u hoe u kunt deelnemen en hoe u de juryprijs of publieksprijs in de wacht kunt slepen.

De LHV Bouwprijs is een tweejaarlijkse prijs. Er worden een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt. Alle huisartsenpraktijken die afgelopen 2 jaar zijn gebouwd of verbouwd, kunnen in aanmerking komen voor deze prijs. Huisartsen of hun medewerkers kunnen hun eigen praktijken voordragen voor nominatie.

Goede werkomgeving

Met de LHV Bouwprijs willen we huisartsenpraktijken in het zonnetje zetten die hebben geïnvesteerd in een goede, veilige en prettige werkomgeving voor henzelf, hun personeel en hun patiënten. Of het nu gaat om een verandering van de praktijkinrichting, een verbouwing of zelfs een complete nieuwbouw van de praktijk.

Wilt u met uw praktijk ook kans maken op één van de awards? Meld dan nu uw praktijk aan. Aanmelden kan tot en met 16 februari 2018. In maart worden de 5 genomineerden die kans maken op de juryprijs en op de publieksprijs bekend gemaakt. De winnaars worden in aanloop naar de Huisartsbeurs van 7 april 2018 bekend gemaakt.

Meer informatie en aanmelden

Eerdere winnaars

In 2016 werd de LHV Bouwprijs voor het eerst uitgereikt. Huisartsenpraktijk Van der Krabben, Roek, Wagenvoort (Oldenzaal) kwam als favoriet van de vakjury uit de bus. Terwijl de huisartsenpraktijk in Berghem met maar liefst de helft van de bijna 1500 online stemmen de publieksprijs mee naar huis nam. In totaal deden 52 huisartsenpraktijken mee aan deze eerste editie.