Spring naar content

Inschrijving LHV Huisartsendag gestart!

Bent u er ook bij zaterdag 2 oktober? De ticketverkoop voor alle (aankomend) huisartsen is gestart.

Samen met u blikken we tijdens de LHV Huisartsendag voorzichtig vooruit; op naar morgen. Een dag om inspiratie op te doen, kennis bij te spijkeren en elkaar te ontmoeten. Op locatie in Den Haag of online vanuit huis of waar u wilt. Maak uw keuze uit sessies over thema’s als positieve gezondheid, slim gebruik van data, ethische dilemma’s en diverse skills labs.

Ga naar www.lhvhuisartsendag.nl voor meer informatie en tickets.

Nieuws

Heeft u bij Nationale-Nederlanden of Nedasco een verzuimverzekering of een WGA-hiaatverzekering afgesloten, via de LHV-mantelovereenkomst? Weet dan dat op 1 januari 2022 het contract afloopt. In dit bericht leest u over het verleningsvoorstel en welke uitbreidingsmogelijkheden wij met de betrokken verzekeraars hebben afgesproken.

De tarieven voor 2022 zijn minder hard gestegen, dan de tarieven voor 2021. Hoe zit dat? In dit bericht leggen we uit hoe de indexering tot stand komt, wat de relatie met het NZa-kostenonderzoek is en hoe de LHV opkomt voor het huisartsenbelang.

Het kabinet blijft doof voor onze bezwaren tegen de verplichting om voortaan elk jaar een lange vragenlijst over de financiële huishouding in de huisartsenpraktijk te beantwoorden. Onze aangedragen alternatieven schuift staatssecretaris Blokhuis van VWS terzijde. Dit blijkt uit de brief die hij over de regeling Jaarverantwoording Wmg aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.