Spring naar content

LHV en WaarneemApp werken samen verder aan 1 plek voor waarneemaanbod

LHV en WaarneemApp werken samen verder aan 1 plek voor waarneemaanbod

16 juli 2020

Zoeken naar waarnemingen en het vinden van waarnemers kan een tijdrovende klus zijn. De LHV en WaarneemApp gaan daarom samenwerken om het voor huisartsen makkelijker te maken om onderling waarnemingen uit te wisselen. In dit bericht meer over de samenwerking en hoe u zelf gebruik kunt maken van WaarneemApp.

Beleid en bekostiging afbeelding

De WaarneemApp is een initiatief van meerdere huisartsen. De app is ontstaan vanuit ervaringen in de praktijk en met de gedachte dat het uitwisselen van diensten eenvoudiger en inzichtelijker kon. Vorig jaar is dit huisartsenplatform gelanceerd en inmiddels hebben ruim 6500 huisartsen zich geregistreerd.

LHV en WaarneemApp gaan nu samenwerken, om het bereik van dit platform verder te vergroten; met als doel 1 plek voor alle waarnemingen.

Makkelijk maken met minder administratie

De LHV kiest voor samenwerking met WaarneemApp omdat dit platform gratis is voor huisartsen, geen commercieel doel heeft en in korte tijd een groot bereik onder huisartsen heeft weten te realiseren.

Om administratieve lasten te verminderen, verwerken we de komende tijd producten van de LHV in de app, zoals de bekende LHV-generator voor waarneemcontracten. WaarneemApp lanceert daarnaast binnenkort een handige facturatie- en urenregistratiemodule.

Altijd gratis

De WaarneemApp heeft geen commerciële inslag; de oplossing ligt binnen de beroepsgroep zelf. Het plaatsen van werk en het reageren daarop blijft altijd gratis voor huisartsen en praktijkmanagers.

Download de app

Download nu de app voor Android en iOS, sluit aan bij de 6500 al geregistreerde collega’s en deel het. Registratie is alleen mogelijk met behulp van een uitnodigingscode. LHV-leden ontvangen vrijdag 17 juli een uitnodigingcode in de wekelijkse nieuwsbrief.

Liever geen app? U kunt zich ook online registreren en inloggen via: www.waarneem.app. Praktijkmanagers en aios vragen een gratis account aan via info@waarneemapp.nl.

LHV Vacaturebank

De LHV Vacaturebank blijft gewoon bestaan voor het plaatsen van praktijkovernames en huisartsenvacatures. Het onderdeel waarnemingen binnen de LHV Vacaturebank wordt binnenkort vervangen door een link naar WaarneemApp.

Nieuws

Geen items gevonden