Spring naar content

Nieuwe website LHV is live!

Onze nieuwe website is live! Vanaf nu vindt u alle informatie over thema’s en onderwerpen zoals de cao, het laatste nieuws over Corona, waarneemcontracten, de bekende LHV-declareerwijzer en de cursussen hier op www.lhv.nl. We heten u van harte welkom! 

Nieuwe indeling

Als u de nieuwe LHV-website bezoekt, zult u zien dat de indeling is verbeterd. Zo kunt u via de homepage een keuze maken voor een veel bezocht onderwerp of thema, is de zoekfunctie uitgebreid en zijn onze producten en scholingen makkelijker doorzoekbaar. Alle informatie en producten zijn uiteraard nog steeds beschikbaar.     

Ledenpanel   

We hebben een panel van huisartsen gevraagd mee te denken over de nieuwe website. Met deze LHV-leden hebben we samen onder andere een logische indeling gemaakt van de thema’s. Alex Bastick, huisarts in Oosterhout was lid van het panel. De nieuwe website is volgens hem rustig en overzichtelijk: “Goede lay-out, logische indeling van thema’s en subthema’s. De homepage is prettig actueel. Je ziet meteen wat voor huisartsen op dit moment van belang is.”

Fris nieuw jasje

U zult ook zien dat de website en het logo van de LHV een fris, nieuw uiterlijk hebben. En misschien herkent u uw collega-huisartsen op de nieuwe foto’s op de website.   

We horen graag wat u van onze nieuwe website vindt!  Dit kan via de feedback-button op de website.

Alle wijzigingen op een rij

Weten wat er verandert? Bekijk het overzicht met alle wijzigingen

Gewijzigde RSS-feed

Bekijkt u het LHV-nieuws via een RSS-feed in uw browser? Dan kunt u vanaf nu deze link in uw RSS-reader gebruiken: https://www.lhv.nl/actueel-feed

Nieuws

Heeft u bij Nationale-Nederlanden of Nedasco een verzuimverzekering of een WGA-hiaatverzekering afgesloten, via de LHV-mantelovereenkomst? Weet dan dat op 1 januari 2022 het contract afloopt. In dit bericht leest u over het verleningsvoorstel en welke uitbreidingsmogelijkheden wij met de betrokken verzekeraars hebben afgesproken.

De tarieven voor 2022 zijn minder hard gestegen, dan de tarieven voor 2021. Hoe zit dat? In dit bericht leggen we uit hoe de indexering tot stand komt, wat de relatie met het NZa-kostenonderzoek is en hoe de LHV opkomt voor het huisartsenbelang.

Het kabinet blijft doof voor onze bezwaren tegen de verplichting om voortaan elk jaar een lange vragenlijst over de financiële huishouding in de huisartsenpraktijk te beantwoorden. Onze aangedragen alternatieven schuift staatssecretaris Blokhuis van VWS terzijde. Dit blijkt uit de brief die hij over de regeling Jaarverantwoording Wmg aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.