Spring naar content

Nieuwe website LHV is live!

Onze nieuwe website is live! Vanaf nu vindt u alle informatie over thema’s en onderwerpen zoals de cao, het laatste nieuws over Corona, waarneemcontracten, de bekende LHV-declareerwijzer en de cursussen hier op www.lhv.nl. We heten u van harte welkom! 

Nieuwe indeling

Als u de nieuwe LHV-website bezoekt, zult u zien dat de indeling is verbeterd. Zo kunt u via de homepage een keuze maken voor een veel bezocht onderwerp of thema, is de zoekfunctie uitgebreid en zijn onze producten en scholingen makkelijker doorzoekbaar. Alle informatie en producten zijn uiteraard nog steeds beschikbaar.     

Ledenpanel   

We hebben een panel van huisartsen gevraagd mee te denken over de nieuwe website. Met deze LHV-leden hebben we samen onder andere een logische indeling gemaakt van de thema’s. Alex Bastick, huisarts in Oosterhout was lid van het panel. De nieuwe website is volgens hem rustig en overzichtelijk: “Goede lay-out, logische indeling van thema’s en subthema’s. De homepage is prettig actueel. Je ziet meteen wat voor huisartsen op dit moment van belang is.”

Fris nieuw jasje

U zult ook zien dat de website en het logo van de LHV een fris, nieuw uiterlijk hebben. En misschien herkent u uw collega-huisartsen op de nieuwe foto’s op de website.   

We horen graag wat u van onze nieuwe website vindt!  Dit kan via de feedback-button op de website.

Alle wijzigingen op een rij

Weten wat er verandert? Bekijk het overzicht met alle wijzigingen

Gewijzigde RSS-feed

Bekijkt u het LHV-nieuws via een RSS-feed in uw browser? Dan kunt u vanaf nu deze link in uw RSS-reader gebruiken: https://www.lhv.nl/actueel-feed

Nieuws

Door de nieuwe pensioenregeling is de pensioenpremie die hidha’s betalen gestegen. Daar krijgen wij veel vragen over. In dit bericht vertellen we wat de pensioenregeling inhoudt en wat wij voor u als hidha kunnen doen.

In september 2022 starten weer opleidingstrajecten om een Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA) op te leiden. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar mocht u dit jaar een VS of PA willen gaan opleiden dan is het belangrijk dat u voor 1 februari 2022 een opleidingsplek reserveert bij een hogeschool én de stimuleringssubsidie bij stichting KOH aanvraagt. Ook als u nog geen kandidaat heeft, raden wij u aan dit te doen.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).