Spring naar content

Nieuwe website LHV vanaf 1 juli

Informatie over de cao, het laatste nieuws over Corona, waarneemcontracten, inschrijven voor een cursus of de bekende LHV Declareerwijzer. Een aantal van de vele onderwerpen en thema’s waarvoor u onze website bezoekt. Vanaf 1 juli vindt u alle informatie op de nieuwe website van de LHV.

Als u straks de nieuwe website bezoekt, zult u zien dat onder andere de indeling is verbeterd. Zo kunt u via de homepage een keuze maken voor een veel bezocht onderwerp of thema, is de zoekfunctie uitgebreid en zijn onze producten en scholingen makkelijker doorzoekbaar.  

Nog een weekje geduld.   

Op een rij: wat verandert er vanaf 1 juli? 

  • De indeling waarmee u alle onderwerpen kunt terugvinden verandert.
  • Geheel vernieuwd productoverzicht waar u snel kunt vinden wat u zoekt.
  • In het nieuwe onderdeel Opkomen voor uw belangen leest u altijd waar we op dit moment mee bezig zijn.
  • De LHV-Academie krijgt een eigen website met alles over onze nascholingen. 
  • De zoekfunctie is sterk verbeterd.
  • De gehele website is straks prima te raadplegen op een mobiele telefoon.
  • Fris nieuw uiterlijk.
  • De losse website met informatie voor apotheekhoudende huisartsen verdwijnt, de informatie wordt toegevoegd aan www.lhv.nl.

Heeft u nu al vragen voor ons? Stel ze gerust via webredactie@lhv.nl

Nieuwsoverzicht

Huisartsen zitten met de handen in het haar om de bezetting van hun praktijk rond te krijgen. Door inhaalzorg en een alsmaar stijgende zorgvraag is het er drukker dan ooit, terwijl gaten in het rooster niet te vullen blijken. Voor de meeste huisartsen is de werkdruk toegenomen en driekwart vindt de werkdruk echt te hoog, blijkt uit LHV-onderzoek. LHV-voorzitter Mirjam van ’t Veld: ‘Ruim de helft van de huisartsen heeft minder energie en er zijn nauwelijks mogelijkheden om te herstellen. We moeten deze negatieve spiraal doorbreken, als we de huisartsenzorg toegankelijk willen houden’.

Aan welke verplichtingen u uit de Wtza moet voldoen, is afhankelijk van uw werksituatie. De nieuwe LHV-handleiding vertelt beknopt en overzichtelijk welke acties voor u gelden. Ondertussen strijden we verder tegen de jaarverantwoordingsplicht die ook uit de Wtza voortkomt.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).