Spring naar content

Nieuwe website LHV vanaf 1 juli

Informatie over de cao, het laatste nieuws over Corona, waarneemcontracten, inschrijven voor een cursus of de bekende LHV Declareerwijzer. Een aantal van de vele onderwerpen en thema’s waarvoor u onze website bezoekt. Vanaf 1 juli vindt u alle informatie op de nieuwe website van de LHV.

Als u straks de nieuwe website bezoekt, zult u zien dat onder andere de indeling is verbeterd. Zo kunt u via de homepage een keuze maken voor een veel bezocht onderwerp of thema, is de zoekfunctie uitgebreid en zijn onze producten en scholingen makkelijker doorzoekbaar.  

Nog een weekje geduld.   

Op een rij: wat verandert er vanaf 1 juli? 

  • De indeling waarmee u alle onderwerpen kunt terugvinden verandert.
  • Geheel vernieuwd productoverzicht waar u snel kunt vinden wat u zoekt.
  • In het nieuwe onderdeel Opkomen voor uw belangen leest u altijd waar we op dit moment mee bezig zijn.
  • De LHV-Academie krijgt een eigen website met alles over onze nascholingen. 
  • De zoekfunctie is sterk verbeterd.
  • De gehele website is straks prima te raadplegen op een mobiele telefoon.
  • Fris nieuw uiterlijk.
  • De losse website met informatie voor apotheekhoudende huisartsen verdwijnt, de informatie wordt toegevoegd aan www.lhv.nl.

Heeft u nu al vragen voor ons? Stel ze gerust via webredactie@lhv.nl

Nieuwsoverzicht

Door de nieuwe pensioenregeling is de pensioenpremie die hidha’s betalen gestegen. Daar krijgen wij veel vragen over. In dit bericht vertellen we wat de pensioenregeling inhoudt en wat wij voor u als hidha kunnen doen.

In september 2022 starten weer opleidingstrajecten om een Verpleegkundig Specialist (VS) of Physician Assistant (PA) op te leiden. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar mocht u dit jaar een VS of PA willen gaan opleiden dan is het belangrijk dat u voor 1 februari 2022 een opleidingsplek reserveert bij een hogeschool én de stimuleringssubsidie bij stichting KOH aanvraagt. Ook als u nog geen kandidaat heeft, raden wij u aan dit te doen.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).