Spring naar content

Nieuwe website LHV vanaf 1 juli

Informatie over de cao, het laatste nieuws over Corona, waarneemcontracten, inschrijven voor een cursus of de bekende LHV Declareerwijzer. Een aantal van de vele onderwerpen en thema’s waarvoor u onze website bezoekt. Vanaf 1 juli vindt u alle informatie op de nieuwe website van de LHV.

Als u straks de nieuwe website bezoekt, zult u zien dat onder andere de indeling is verbeterd. Zo kunt u via de homepage een keuze maken voor een veel bezocht onderwerp of thema, is de zoekfunctie uitgebreid en zijn onze producten en scholingen makkelijker doorzoekbaar.  

Nog een weekje geduld.   

Op een rij: wat verandert er vanaf 1 juli? 

  • De indeling waarmee u alle onderwerpen kunt terugvinden verandert.
  • Geheel vernieuwd productoverzicht waar u snel kunt vinden wat u zoekt.
  • In het nieuwe onderdeel Opkomen voor uw belangen leest u altijd waar we op dit moment mee bezig zijn.
  • De LHV-Academie krijgt een eigen website met alles over onze nascholingen. 
  • De zoekfunctie is sterk verbeterd.
  • De gehele website is straks prima te raadplegen op een mobiele telefoon.
  • Fris nieuw uiterlijk.
  • De losse website met informatie voor apotheekhoudende huisartsen verdwijnt, de informatie wordt toegevoegd aan www.lhv.nl.

Heeft u nu al vragen voor ons? Stel ze gerust via webredactie@lhv.nl

Nieuwsoverzicht

Tijdens het zomerreces hebben Tweede Kamerleden Aukje de Vries (VVD) en Joba van den Berg (CDA) schriftelijke vragen gesteld aan de minister voor Medische Zorg en Sport over de uitvoering van de motie jaarverantwoordingsplicht. De Kamerleden onderstrepen hiermee het belang van de oproep van de Eerstelijnscoalitie nogmaals met open vizier in gesprek te gaan over inhoudelijke alternatieven om de regeling beter aan te laten sluiten op het kleinschalige karakter van de eerstelijnszorg.

Staat de datum al in uw agenda? Op zaterdag 2 oktober organiseert de LHV deze dag voor alle (aankomend) huisartsen. U kunt kiezen hoe u wilt deelnemen. Op de locatie in Den Haag of online vanuit huis of waar u maar wilt. U kunt vanaf nu alvast vrijblijvend voorinschrijven. We informeren u dan wanneer in augustus de ticketverkoop start, waarna u als eerste een keuze kunt maken uit het programma.

Deelnemers aan de uitvraag van de Kwaliteitsindicatoren Farmacie (KIF) hebben een e-mail ontvangen van DESAN. Hierin staat een link naar het benchmarkverslag en een inlogcode.