Spring naar content

Voorbereiding uitvraag KIF (4 april t/m 16 mei 2022)

Op maandag 4 april ontvangen alle hoofdvergunninghouders van een Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk een e-mail van DESAN. Hierin staat een toegangscode waarmee u via een web enquête de jaarlijkse Kwaliteitsindicatoren Farmacie (KIF) kunt aanleveren. Hoofdvergunninghouders hebben via hetzelfde e-mailadres reeds een persoonlijk bericht van de Apotheekhoudende Afdeling LHV ontvangen met informatie rondom de uitvraag van KIF.

Indicatorengids

Dit jaar worden er 20 indicatoren uitgevraagd, waarvan een groot deel nieuw is. De softwarehuizen zijn geïnformeerd over de uitvraag en hebben een uitspoelmodule voorbereid. De indicatorengids waarin de indicatoren tot in detail zijn omschreven kunt u vinden op de website van de apotheekhoudende afdeling. 

Kosteloze deelname leden Apotheekhoudende Afdeling LHV

Leden van de Apotheekhoudende Afdeling LHV nemen kosteloos deel aan de uitvraag van KIF. De deelname is inbegrepen bij het lidmaatschap.

Niet-leden betalen  € 315,- exclusief btw (€ 381,15 inclusief btw) voor deelname aan de webenquête. Op deze manier betalen alle apotheekhoudenden in Nederland gezamenlijk voor de inzet en diensten van de Apotheekhoudende Afdeling LHV en onderzoeksbureau DESAN.

Vragen over KIF?

Twijfel niet, maar bel of mail met de apotheekhoudende afdeling, via (085) 04 80 000 of apotheekhoudendeafdeling@lhv.nl. Wij helpen u graag verder!

Lees meer

Alles over een apotheekhoudende praktijk vindt u in ons thema.

Nieuws

Op 17 mei jl. heeft er een eerste sessie plaatsgevonden waarin de leden van de apotheekhoudende commissie hebben gebrainstormd over

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd hebben wij speciaal voor u als lid van de Apotheekhoudende Afdeling van de LHV

De nieuwe visie psychische huisartsenzorg van LHV, NHG, InEen, Psyhag en VPH geeft niet alleen duidelijk aan waar de huisartsenzorg