Spring naar content

Voorinschrijving LHV Huisartsendag gestart

Staat de datum al in uw agenda? Op zaterdag 2 oktober organiseert de LHV deze dag voor alle (aankomend) huisartsen. U kunt kiezen hoe u wilt deelnemen. Op de locatie in Den Haag of online vanuit huis of waar u maar wilt. U kunt vanaf nu alvast vrijblijvend voorinschrijven. We informeren u dan wanneer in augustus de ticketverkoop start, waarna u als eerste een keuze kunt maken uit het programma.  

Voorinschrijving gesloten: ticketverkoop gestart!

Bestel uw ticket via lhvhuisartsendag.nl. U kunt online of op locatie deelnemen: de keuze is aan u.

Op naar morgen

Het thema van de dag is ‘Op naar morgen’. We hebben een bewogen periode achter de rug en die is nog niet voorbij. Toch blikken we voorzichtig weer vooruit. Tijd om inspiratie op te doen, kennis bij te spijkeren en elkaar te ontmoeten. Met sessies over thema’s als positieve gezondheid, ethische dilemma’s en diverse skills labs.

Op locatie of online: de keuze is aan u! 

Inmiddels zijn veel coronamaatregelen versoepeld en is er weer meer mogelijk. Daarom kunt u kiezen hoe u wilt deelnemen aan de LHV Huisartsendag. Fysiek op de locatie in Den Haag waar u, naast het opdoen van kennis en inspiratie, uw collega’s weer kunt ontmoeten. Uiteraard volgen we de maatregelen die op dat moment gelden. Of u neemt online deel vanuit huis of waar u maar wilt. Op welke manier u ook meedoet, het programma biedt inspiratie, informatie en interactie.

Ga naar www.lhvhuisartsendag.nl voor meer informatie.

Nieuws

Het kabinet blijft doof voor onze bezwaren tegen de verplichting om voortaan elk jaar een lange vragenlijst over de financiële huishouding in de huisartsenpraktijk te beantwoorden. Onze aangedragen alternatieven schuift staatssecretaris Blokhuis van VWS terzijde. Dit blijkt uit de brief die hij over de regeling Jaarverantwoording Wmg aan de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Wilt u aan de slag met het verduurzamen van uw praktijk(voering)? In het nieuwe e-boek ‘De groene huisartsenpraktijk’ leest u welke maatregelen u vandaag al kunt nemen om uw energieverbruik, CO2-uitstoot, waterverbruik en watervervuiling te reduceren. U leest in het e-boek over de ervaringen van vier huisartsen die hun praktijk hebben verduurzaamd en u krijgt handvatten om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid in uw praktijk.

Op deze pagina vindt u alle actuele informatie voor huisartsen over het coronavirus (COVID-19).