Spring naar content

Wijzigingen collectieve zorgverzekering voor LHV-leden en hun personeel

Wijzigingen collectieve zorgverzekering voor LHV-leden en hun personeel

5 december 2019

De LHV heeft een mantelcontract afgesloten voor ziektekostenverzekeringen voor leden. Daarmee kunt u met korting een ziektekostenverzekering afsluiten. Door een besluit van minister Bruins gaat de hoogte van de korting omlaag.

Beleid en bekostiging afbeelding

Minister Bruins (VWS) heeft besloten dat de collectiviteitskorting op zorgverzekeringen maximaal 5% mag zijn. Dat heeft ook gevolgen voor de collectiviteitskorting waar u via de LHV gebruik van kunt maken.

One Writing en IptiQ handelen in opdracht van Aon 

De LHV heeft voor haar leden samen met Aon een collectief zorgcontract afgesloten. Ook praktijkpersoneel van leden kan daarvan gebruikmaken. De polis heet de Goed in Zorg Verzekering (GIZ). In de correspondentie die u over de zorgverzekering ontvangt, kunt u de naam One Writing tegenkomen. Zij maken onderdeel uit van Aon. Aon heeft de zorgverzekering ondergebracht bij IptiQ. Ook deze naam kunt u dus in de correspondentie tegenkomen.

Persoonlijk voorstel

Hoewel het een collectiviteit betreft, krijgt iedere verzekerde een eigen individueel voorstel van de verzekeraar. De premie is immers gebaseerd op eigen keuzes, zoals pakketten, eigen risico etc.. Bent u klant, dan ontvangt u van Aon persoonlijk bericht.

Zodra wij meer informatie hebben ontvangen dan werken we de informatie op onze website daarover bij.

Nieuws

Geen items gevonden