Meedoen aan rubriek

 
In de Dokter laten we graag onze leden aan het woord. Bijvoorbeeld in een van onze vaste rubrieken. Mogen we u benaderen voor deelname aan een van onderstaande rubrieken? Laat het ons weten via onderstaand aanmeldformulier of via dedokter@lhv.nl.

Rubrieken De Dokter

 • Mijn werk & ik
  Wie ben je als mens? Welke invloed heeft dat op je vak als huisarts? Waar raken persoonlijkheid en vak elkaar? En waardoor ontstaan nieuwe inzichten? In deze rubriek vertelt een huisarts over zijn persoonlijke dilemma’s. Vaak rondom één thema of een bepaalde gebeurtenis. Een verhaal delen kan anoniem.
  Bekijk een voorbeeld.
 • De stelling
  In iedere editie leggen we een stelling voor aan drie van onze leden. Wat vinden zij bijvoorbeeld van het abonnementssysteem in de financiering van huisartsenzorg? Moeten huisartsen vaker nee zeggen? Zou iedereen aan wetenschappelijk onderzoek moeten doen? In ieder nummer een nieuwe stelling. Mogen we u benaderen voor de volgende? Of heeft u zelf een suggestie voor een stelling? Laat het ons weten. Bekijk een voorbeeld.
 • Quickscan
  De Dokter al lezen nog voordat het blad bij de drukker ligt­? Uw collega´s laten weten welke artikelen interessant waren? Of wat ze beter kunnen overslaan? In de rubriek Quickscan kan het.­ Mogen we u een sneak preview geven van de artikelen van het volgende nummer? Bekijk een voorbeeld.
 • Binnenkijken
  Krijgt u regelmatig complimenten over de inrichting van uw praktijk? Wilt u collega's laten zien waar u werkt? Is uw praktijk gevestigd in een pand dat vroeger een andere bestemming had? We sturen graag onze fotograaf bij u langs voor een uitgebreide fotoshoot. Bekijk een voorbeeld.

Aanmeldformulier De Dokter