Spring naar content
Verkiezingen LHV-Ambassadeurs Afdelingen

Stel u kandidaat als ambassadeur

De afdeling Zeeland/Zuid-Holland Zuid vertegenwoordigt de belangen van de huisartsen in de regio bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg, contractering, samenwerking met andere professionals en regionale huisartsenorganisaties. De afdeling zoekt kandidaten voor de functie van ambassadeur.

Wat doet een ambassadeur?

Een ambassadeur vertegenwoordigt de LHV binnen een specifieke regio en is bekend bij – en zichtbaar voor – de leden in de regio. De ambassadeur zoekt samenwerking met RHO’s, regionale zorgaanbieders en stakeholders en maakt samenwerkingsafspraken namens de LHV op basis van de visie en strategie van de afdeling.

Wie zoeken we?

  • Een ambassadeur is lid van de LHV, werkzaam als huisarts in het werkgebied van de afdeling, kan vanuit de praktijk praten en is gemotiveerd om huisartsen van alle doelgroepen en leeftijden te vertegenwoordigen.
  • De ambassadeur heeft passie voor het huisartsenvak, plezier in besturen, organiseren, netwerken en faciliteren.
  • Een ambassadeur weet wat er speelt bij de collega-huisartsen en welke inzet zij verwachten van de afdeling.
  • Een ambassadeur heeft leiderschapsvaardigheden of de intentie zich hier op korte termijn in te bekwamen, en is doortastend en standvastig.

Aanmeldformulier

Vragen?

Heeft u vragen over de functie of de procedure? Stel uw vraag aan het LHV-afdelingsbureau: mail naar zuidwest-nederland@lhv.nl of bel 085 – 048 01 50.