Voor en door huisartsen
 

Dagelijks het LHV-nieuws in uw mailbox?

 
 
U heeft geen tijd om iedere keer de LHV-website te bezoeken, maar u wilt wel op de hoogte blijven van het LHV-nieuws? Dat is mogelijk, u hebt het binnen 10 seconden geregeld.

U ontvangt dan iedere dag één e-mail met het nieuws dat die dag is verschenen op de LHV-website. Het gebruik is gratis en u ontvangt geen reclame. Wilt u hier gebruik van maken, volg dan onderstaande stappen.

Stap 1

Vul hieronder het e-mail adres in waarop u het nieuws wilt ontvangen en klik op 'Verstuur'.

Uw e-mail adres:

 

Stap 2

Er verschijnt nu een pop-up, typ de lettercombinatie die u ziet over in het veld linksonder en klik op 'Complete subscription request' (dit is om te voorkomen dat spambots het formulier invullen). Mocht u de pop-up niet zien, dan wordt deze waarschijnlijk door uw browser geblokkeerd. Meestal kunt u dan bovenaan uw browserscherm klikken op 'pop-up toestaan'.

Stap 3

U ontvangt nu een e-mail in uw mailbox. Klik op de link in de mail om uw aanmelding te bevestigen.

Stap 4

Na bevestiging ontvangt u dagelijks één e-mail met het laatste nieuws van de LHV. Indien er die dag geen nieuws geplaatst is, ontvangt u geen e-mail.

Afmelden

Wilt u zich weer afmelden voor deze service? Geen probleem, onder iedere mail die u ontvangt staat een link waarmee u zich direct kunt afmelden.

Ander e-mailadres?

Wilt u de mails toch liever op een ander e-mailadres ontvangen? Meld u dan eerst af via de link onderaan de e-mail en meld u vervolgens opnieuw aan met het andere e-mailadres.

Privacy

Het gebruik van deze dienst is veilig. Uw e-mail adres wordt nooit aan derden verstrekt en uitsluitend gebruikt voor het toezenden van de gewenste e-mail. Zie ook het privacybeleid van Google.